Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretheti attól még?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki 5 éve együtt van a barátnőjével, és akárhányszor buliba megyünk nagyobb társasággal, mindig megbámulja az összes csajt (ilyenkor nincs ott a csaj). Csorgó nyállal nézi a csajokat, meg minden, de közben mondja, hogy szereti a csajt, és sosem hagyná ott. Megértem, hogy megnézi őket, mert hát abban nem lenne semmi rossz, de hát ő nem megnézi őket, hanem felfalja a szemével, és mindig mondogatja, húúú mekkora bige, húúú de megdugnám, azta milyen csaj, szóval kb mint egy szingli srác. Én már nem értem, szereti a csajt és ez nektek, srácoknak belefér, vagy nem szereti, csak nem mondja ki maga előtt sem, hogy megunta?2011. dec. 6. 16:19
1/9 anonim válasza:
ha annyira megd.gná őket akkor miért nem hagyja el a baratnojet? jaa, mert h kell a kényelem is, mi? szánalmas..
2/9 anonim válasza:
Ne avatkozz bele. Ha nem csalta meg akkor pláne ne avatkozz bele. Szarkavarás is egy szánalmas dolog.
3/9 anonim válasza:
ha már megvan a vágy h másokkal is d.gjon, akkor annak előbb-utóbb megcsalás a vége..
4/9 anonim válasza:
no de az 5 év az 5 év :( ilyenkor már kihűlik minden..
5/9 anonim válasza:
"ha már megvan a vágy h másokkal is d.gjon, akkor annak előbb-utóbb megcsalás a vége.."
Ugyan miért? Tesóm is hasonlóan bámulja a csajokat pedig van barátnője és abszolult hűséges hozzá. Mint egy papucs. Butaság ebből következtetni, hogy meg is tenné.
6/9 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy beleavatkozom? isten ments, hogy beledumáljak, az ő dolguk. csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy mindenki így van -e ezzel, vagy csak ő. nem csak a szarkavarás csúnya dolog, hanem az idegből beszólogatás is. az még pluszban szánalmas is.
együtt is élnek 2 éve, szóval nem lenne olyan egyszerű elhagynia. én is jó ideje együtt vagyok a barátommal, de igyekszem fenntartani a tüzet mindenféle aprósággal, és nem hagyom, hogy ellaposodjon a dolog.
2011. dec. 6. 16:36
7/9 anonim válasza:
Na meg még az is elég szánalmas, hogy egy írásból meglehet valaki viselkedését állapítani:)
8/9 anonim válasza:
hat ha annyira bámulja őket, akkor miért nem jár mindegyikkel? jaa, h kevés hozzájuk? és be kell érnie egy kevésbé jó nővel, és azért bámulja a jó nőket? na, ez szánalmas :S
9/9 anonim válasza:
mindent a szemnek semmit a kéznek. miért ne mondhatná ezt a lányokra, meg miért ne nézhetné meg őket...szingli srác nem csak nézi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!