Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretheti egy pasi attól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretheti egy pasi attól a bnőjét h részegen lek. -zta a csajt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Persze, én még jozanul is lekirváztam egy veszekedés közben :D ha kibékültünk elfelejtjük :) És szivemböl szereteeem :D
2010. aug. 5. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
részegség alatt általában azok a dolgok jönnek ki amit nem mersz elmondani. ergo lehet h ténleg azt gondolja
 3/10 Holdtündér ***** válasza:
82%
Nekem mindig azt mondták: Részeg ember nem hazudik. Azt mondja amit gondol... Hát nem tudom.
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Hát a k*rva alatt gondolom ribancot ért. És ha öszinte akk r*bancnak tartja a csaját... az lehet, de attol még szeretheti... első voltam
2010. aug. 5. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy szereti a k*rvákat, tehát a kettő nem zárja ki egymást.
2010. aug. 5. 22:39
 6/10 StephanieXx ***** válasza:
100%

Nem!

Ha ezt ki tudta mondani,akkor biztos nem.

2010. aug. 5. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Részegen én is mindig őszinte vagyok, néha túlontúl is. Ez van.
2010. aug. 5. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Khm! A qurva, mint szó manapság teljesen elterjedt, amolyan kötőszó lett. Én is qurváztam már le lányt, de nem azért, mert tényleg úgy gondoltam, hanem mert sajnos beépült a nyelvezetembe, és ez jött ki. A mérges ember nem gondolkozik. Részeg ember meg tényleg sokszor mond igazat (bár ha részegen csajozok ez nem igaz, mert sem svéd sem vadászpilóta nem vagyok), de ha nem részletezte az órabéred és a kuncsaftjaid számát, valszeg neki is csak egy félresikerült szitok-szó volt. Szóval azért ne temesd még a srácot, simán szerethet.
2010. aug. 9. 01:16
 9/10 anonim ***** válasza:

egyszer józanon elküldtem a p.csába a barátnőmet, mert nagyon felhúzott... nem akartam kimondani, azonnal meg is bántam, de őt alig tudtam megbékíteni. Szerintem hogyha a szóhasználatomba a k.rvázás épülne be, akkor ugyanígy kicsúszhatott volna a számon véletlenül. Ettől még szeretem és nagyon megbántam, hogy olyan csúnyát mondtam neki.

22/F

2010. aug. 9. 09:41
 10/10 StephanieXx ***** válasza:

Gyönyörű ha az ember szóhasználatába olyan szép szavak épülnek be,mint például a "k@rva"

Szerintem nem megbocsátható.

2010. aug. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!