Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Miért a szőke nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért a szőke nőket részesítitek előnyben? Mi bennük a vonzóbb?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint, a férfiak többsége a szőkékre bukik,mintsem a barnákra/feketékre/vörösekre stb.
2011. dec. 6. 09:48
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
84%
Nekem mindig a barnák tetszettek, de ennek ellenére mégis egy szőkébe szerettem bele. Igazából nem a hajszín számít, hanem az ember, aki viseli.
2011. dec. 6. 11:08
 32/51 A kérdező kommentje:
Szóval az összkép,ugye? :)
2011. dec. 6. 11:09
 33/51 anonim ***** válasza:
16%
Ez baromság. Eleve a legtöbb férfi számára, a nőkkel ellentétben, nem a külső a legfontosabb. Olyan pedig még kevesebb van, aki hajszín alapján válogatna.
2011. dec. 6. 11:53
 34/51 anonim ***** válasza:
82%
sztem meg inkabb a férfiaknak fontos a külső.. hány olyat olvastunk már itt a gyk-n, h " meghizott a feleségem, már nem kivánom, meg akarnám csalni inkább ", mint olyat h " mackós a pasi, ezért nem kell.. " :(
2011. dec. 6. 12:28
 35/51 anonim ***** válasza:
16%

Csatolj egy képet magadról. Város, név, cím NÉLKÜL ha tényleg csinos vagy szerintem lesznek itt vagy 100 akik naponta dicsérni fognak.

Majd helyreáll az önbizalmad.

Akik meg elhagytak a szőkék miatt megérdemlik. Csak vesztettek valami jót :)))

2011. dec. 6. 14:33
 36/51 anonim ***** válasza:
70%
Tévedés! Én a jó nőkre bukom! Ha találok egyet akkor legyen akármilyen hajszínű, biztos h valamikor beszőkítteti. Amúgy a szőke az egy szép favorit szín, ugyanúgy mint macskáknál a krémszínű!
2011. dec. 6. 15:37
 37/51 anonim ***** válasza:
22%
Nekem a fekete,vörös,barna a gyengém, szőkéktől kiráz a hideg...
2011. dec. 6. 16:07
 38/51 anonim ***** válasza:
86%

Pont valamelyik nap osztotta az észt a buszon egy pár éretlen kölykök az ízlésvilágáról, és az derült ki, hogy gyakorlatilag elég nekik egy szőke paróka és a szexuális életük a legmagasabb régiókig ki is lesz elégítve...

Lehet, hogy a szőkék gyerekesebbnek tűnnek, és egyes fiúcskák számára ez azért a legoptimálisabb, mert úgy gondolják, egy ilyen hajkorona mellett nem kell teljesen felnőniük. Akárhogy is van, szerintem eléggé szánalmas, aki egy szín iránt érez vonzalmat.

2011. dec. 6. 16:10
 39/51 anonim ***** válasza:
0%
Én megőrülök a vörös hajú lányokért, de eddig mindenféle színű barátnőm volt csak vörös nem , és nagyon boldog voltam mindegyikkel szóval nem ezen van a lényeg :)
2011. dec. 6. 17:08
 40/51 A kérdező kommentje:
Fordított helyzetben,én például a sötét hajú,világos szemű férfiakért vagyok oda.. :)
2011. dec. 6. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!