Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért a szőke nőket részesítitek előnyben?
Mi bennük a vonzóbb?
hat ez hülyeség.. én szőke vok, de sikerült 2 pasi szivét is meghóditanom akik barnapártiak voltak :D
2011. dec. 6. 10:31
22/51 A kérdező kommentje:
Nincs olyan szerintem hogy 'párti'.. Csak ha választani kell,a szőkét választják,mert az feltűnőbb,vonzóbb,kirívóbb.
Az hát,meg be is vonzod a dolgot.Ez persze meglátszódik a kisugárzásodon,az önbizalmadon,lassan már közhely ez a két mondat.Meg kell tanulnod megbecsülni saját magadat és nem alárendelned a külső tényezőknek.
"Visszahódította..."
Ugyan már,nem gondolod,hogy a szőke haja miatt sikerült neki?Azt tekerte a farka köré,vagy hogyan képzeljem ezt el?Volt szőke barátnőm is,volt barna hajú is,festett hajú(de eredetileg barna hajú) is.A szőkét elhagytam,a barnával évek óta együtt vagyok.Szeretem a haja színét,tehát nem mondhatom,hogy nem zavarna,ha megváltoztatná a színét,de biztos meg tudnám szokni..A haj alatt pedig a nő ugyanaz maradt.Sokad rendű dolog a hajszín,hidd el nekem!
2011. dec. 6. 10:34
Nekem mindegy. Nem a hajszín a lényeg. Legyen szép szeme, helyes pofija a lánynak. Érdekes kisugárzása és intelligenciája. Nem a hajszín a lényeg. aki arra megy felületes és szánalmas is egyben.
Ne akarj olyan pasit.
2011. dec. 6. 10:35
25/51 A kérdező kommentje:
Remek válasz. Én meg őrülten hangulatember vagyok.Vannak ilyen abnormális gondolataim,amik felmerülnek bennem.. Ki kell írnom magamból.. :) Egyetértek veled,legalábbis az eszem egyetért.Csakhogy a szívem nem képes elfogadni a tényt, hogy eddig már 3 férfi tett lapátra szőke nők miatt.. Helyén van az önbizalmam,nagyon is.Bármikor kiállok magamért,a becsületemért,a nézeteimért.Csak néha ez a sziklaszilárd álláspont meginog.. Talán a csalódások miatt.De igyekszem magam túltenni rajta.Hiszen ezeknél sokkal ördöngősebb dolgokat sikerült eltemetnem.:)
velem is voltak szemetek a pasik.. és akkor? az egyik meg is fenyegetett h megöl, a másik apámat akarta megölni, egy harmadik megcsalt, az exem meg össze-vissza flörtölgetett.. ééés barna lanyokkal :D legalabbis az a 2 akik zavartak azok azok voltak.. én meg szőke.. akkor most? :DD
2011. dec. 6. 10:43
27/51 A kérdező kommentje:
Ne bonyolódjunk szerintem ennyire mélyen bele. :) Múlt. Próbálja mindenki megszépíteni az idő múltával a sebeit! :)
A vörösek a legjobbak. Bocsi szöszik :)
2011. dec. 6. 10:53
10:53, mernéd ezt Al Bundynak a szemébe mondani? :D
2011. dec. 6. 11:03
2011. dec. 6. 11:04
Kapcsolódó kérdések: