Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Miért a szőke nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért a szőke nőket részesítitek előnyben? Mi bennük a vonzóbb?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint, a férfiak többsége a szőkékre bukik,mintsem a barnákra/feketékre/vörösekre stb.
2011. dec. 6. 09:48
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy akkor miért nem festeted be a hajad szőkére ha ennyire zavar?!
2011. dec. 6. 10:10
 12/51 A kérdező kommentje:
Mert nekem nem állna jól.
2011. dec. 6. 10:12
 13/51 A kérdező kommentje:
Egyébként nem akarok én minden férfinak tetszeni(mert nem is tudnék,relatív a szépség..) Csupán kiborító,hogy a pár férfi,aki még meg tud fogni,az is más típusú nőkért esedezik..Vagy volt már példa rá, hogy az exemmel is azért vetettünk véget a kapcsolatunknak,mert az előttem lévő szőke barátnője vissza'hódította'..Én nem versengek.Csak van bennem egy kis szálka az ilyen nők iránt..
2011. dec. 6. 10:15
 14/51 A kérdező kommentje:
És az indok,amiért inkább őt választotta..Nevetséges volt.
2011. dec. 6. 10:16
 15/51 anonim ***** válasza:
16%
Nekem, a természetes vörös nők is bejönnek.
2011. dec. 6. 10:17
 16/51 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Én szőke vagyok gyárilag is (meg rá is segítek, hogy még szőkébb legyek :D ), de azt vettem észre, hogy a velem egykorú fiú ismerőseimnek a barnák jobban tetszenek. Talán az idősebb pasiknak jön be inkább a szőke haj. Legalábbis nekik mintha jobban tetszenék...
2011. dec. 6. 10:19
 17/51 anonim ***** válasza:
84%

nekem nem a hajszín számít, hanem az összkép. Hiába szőke valakinek a haja, ha bűn ronda.

21f

2011. dec. 6. 10:20
 18/51 A kérdező kommentje:
Nah igen Anita! Ebben van valami.. Csakhogy én az idősebbekhez vonzódom. 25-35 közöttiekhez..
2011. dec. 6. 10:20
 19/51 anonim ***** válasza:
77%

nem lehet, hogy szimplán amiatt gondolod ezt az egészet, mert egy idióta szakított veled a szőke exe miatt? mert emiatt még nem lesz megalapozott a kérdésed.

ha barátnőm elhagyna egy kövér férfi miatt, akkor írhatnék egy kérdést, hogy a nők miért nem a sportos testalkatú harcművész képzettségű férfiakat szeretik (hanem a kövéreket)? ugyan már..

2011. dec. 6. 10:25
 20/51 A kérdező kommentje:
Nem ő volt az egyedüli szőke nő 'riválisom'(sajnos) Az előző oldalon található válaszomban szerepel, hogy pszichés eredetű ez a dolog..
2011. dec. 6. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!