Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tette a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tette a barátom, hogy majdnem kidobott, vagy túlreagálta?

Figyelt kérdés

NAgyon kérlek olvassátok végig, mert nem tudok aludni a bűntudattól.

16 L vagyok. Egy hónapja vagyok együtt a barátommal. NAgyon szeretem, és Ő is engem, az életét adná értem.

Megkérdezte, hogy én mennyire szeretem: szerelemmel, vagy pedig szeretettel? Én megírtam neki, hogy ez nagyon nagyon erős szeretet, de MÉG nem szerelem. Erre lesokkolt, és mondta, hogy legszívesebben szakított volna, de nem teszi annyira szeret. Megmondtam neki, hogy az életemet adnám érte, de ez még nem szerelem, szerintem ahhoz több idő kell, hogy kialakuljon. Megmondtam neki is, hogy szerintem Ő se szerelmes, majd ha három hónap után is gy érez, akkor ez szerelem. Én azon, hogy emiatt majdnem kidobott, kikészültem.

Megmondtam neki, hogy nem szórakozok vele, mert NAGYON szeretem, de a szerelemhez még egy kis idő kell, bennem egyre jobban erősödik ez az egész....Én szúrtam el, és tényleg ekkora hülye vagyok?

BArátnőm szerint Ő reagálta túl, én viszont nem tudom. Bocsáantot kértem, de eleve z, hogy szaktani akart velem, ez az önbizalmamat a földbe döngölte...Mondjátok meg, ha én voltam a hülye, érdekel.

2011. dec. 5. 22:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszló, de akkor most mit mondjak neki?:( Mert ha azt mondom, hogy Ő nem szerelmes, ugyanúgy kiakadna...
2011. dec. 5. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
majd jó 10év múlva el fogod tudni engedni az ilyen hisztis pasit akkor is ha szereted, mert nagyon bonyolult eset, majd meglátod. Most mindenesetre nincs miért ostoroznod magad és főleg nem kell bocsánatot kérned tőle azért amit mondtál, én a helyedben nem is "esdekelnék", bocs,de nem jut eszembe jobb szó rá. Tartsd magad az álláspontodhoz, vagy elfogadja, vagy jön majd olyan aki értékelni fogja az őszinteségedet és lesz türelme kivárni a szeretetedet. 29
2011. dec. 5. 23:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Én is nagyon nehéz eset vagyok, Ő mégis várt rám, azért vagyo úgy vele én is.

Tudom, hogy nem kellene bocsánatot kérnem, de fáj, hogy fájdalmat okoztam neki. De ha hazudtam volna, azt megérezte volna szerintem, és egy kapcsolat alapja az őszitneség. Én nem kihasználásból vagyok vele, kortársaimmal ellentétben nekem fontos, hogy nem csak úgy jövök össze valakivel.

2011. dec. 5. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
a baratod reagalta tul.. de te ne edd most ezen magad, majd megbeszélitek.. amugy ahogy vki előttem irta, ebben a korban ez normalis :)
2011. dec. 6. 01:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Jajj istenem, te exem pont ilyen kis érzelmi zsarolós pö.cs volt... :D

Az elején még bocsánatot kértem tőle, azért, mert ő hülye volt, mert kis naiv voltam. Később én felnőttem, ő nem, szóval ugyanezt a h.ülye viselkedést folytatta, csak épp lesz.rtam. Akkor se történt semmi, csak hisztizett egy sort. Ilyenkor általában otthagytam, hogyha majd kiduzzogtad magad, beszélünk. - De kérjél tőlem bocsánatot! - Miért? Mert h.ülye voltál? Dehogy kérek...

De mondom, ti korotokban elég tipikus ez a viselkedés, később már bőven fog irritálni, ne aggódj. :) Jó ez így, teljesen.

2011. dec. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!