Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Házasság elején megegyezni arról, hogy a vagyon kié lesz egy válás esetén, kicsit durva nem?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki hallott már a házassági szerződésről. Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről. Figyelembe véve, hogy a házasságok fele válás lesz, mondhatni, hasznos.

Másik amiért kérdem, mert én eléggé gazdag vagyok. A párom annyira nem, de szépen törekszik ő is felel a karrierjében. Fiatal vagyok még, meg minden, de elméletben elképzeltem, hogy ha egy válás miatt elrepülne a vagyonom fele, az eléggé súlyosan arcon csapna, jó kezdő rúgás lenne egy személyes vagyoni válság fele :D

Na de mind1 is, nem magam miatt kérdem, csak érdekel a ti meglátásotok.

2011. dec. 5. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bar mindenkeppen hasznos dolognak tartom, es nem ellenkeznek, ha a parom tehetosebb lenne es ezt akarna, de masreszt viszont kiabrandito lenne kicsit. Hiszen lehet naiv vagyok, de ha mar hazasodok, akkor annak orokre kellene szolnia.

Mit varjak, ha mar az elejen arra gondol, hogy mi lesz a vegen, es milyen onzo harpia bujik ki belolem. De ok alairom, hogy az emberek 90%-a megorul ilyenkor, szoval ezert mondom, hogy megertem, ha valaki ilyet akar.

Mondjuk a valasom utan en mar nem hiszek a hazassagban, de mi el tudtunk valni kulturaltan. Nem tartottunk igenyt egymmas vagyontargyaira. Fel se merult, hogy "elvegyem" a lakasa felet. Mert ezt igy is meg lehet oldani.

Eleg bonyolult kerdes ez, ha objektiv akarok lenni.

2011. dec. 5. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Leírják házasság előtt kinek mi volt meg és azt a másik válás után nem viheti el erről szól nem arról ki mit fog kapni.És amit a házasság alatt szereznek az lesz közös.Arról nem tudnak előre nyilatkozni.Csak a saját meglévő dolgaikról.Te sem örülnél ha x év után a volt a feleséged kérné azt ami neked már házasság előtt megvolt.A válásnál fura dolgok vannak olyanra is igényt tarthat a másik amiről nem is gondolnád.
2014. jan. 12. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!