Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napokban megismerkedtem egy néger férfivel és nem tudom, hogy kezeljem a dolgot. Nagyon tetszik nekem. De mi lesz a körülöttem levőkkel?
mi van n*ci vagy? talán csak simán rasszista?
szánalmas hogy a bőrszín még mindig ekkora kérdés..
Majd mérd majd le a f*szát és kérdezd meg tőle hogy nem-e lenne benne egy hármasban!
Mindig is ki akartam próbálni egy nagy faszú négerrel!
Még szűz vagyok és az az álmom hogy egy néger pasival veszítsem el!!
13/L
ma 19:06
menjél inkább babázni :D
Mért kell mindig a babázós témával jönni mindiiiig????
Már felnőttem....
"valaki kér fényképet a barátomról mit mondja nekik?(munkahelyen)"
Akkor azt mondod, hogy NEM? honnan jöttél bazzeg... intim zónája minden gondolkodó lénynek van.
Honnan valo? Ha Nigeriabol, akkor menekulj!!!!
Amugy meg keszulj fel egy csomo nehezsegre, es tudd meg, hogy hogyan all vizumugyileg!!!
Akkor se menekülj, ha nigériai. Nekem fekete férjem van, és kb. 10 vegyes párt ismerek még. Ugyanúgy van közöttük rendes ember, mint a fehérek között szemétláda.
Én úgy kezeltem a helyzetet, hogy az a barát, aki emiatt elfordul tőlem, az nem barát. A családból csak a közvetlen érdekelt. A távoliak nem. Eddig is ritkán beszélgettünk, ha nem tetszik neki, ám legyen. Nem fog hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!