Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnője van, de elcsábíthatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, de elcsábíthatom?

Figyelt kérdés
A kérdés magáért beszél. Mi előtt ribizli lennék, mert ilyet teszek a dolog annyiban merül ki, hogy nem egy hatalmas dúló szerelemről van szó... máskülönben eszembe se jutna ilyet tenni.
2011. dec. 5. 18:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bazz, ugyanabban a pillanatban írtuk. Mondom én, hogy tapasztalt vagyok.
2011. dec. 5. 19:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Ilyen kacsolatban szerintem nem gáz, ha a srác, hagyja magát. Azért erőszakos ne legyél!

Ha az én páromat valami kis ringyó megpróbálná elcsábítani úgy megpofoznám, hogy többet nem lenne mivel elcsábítson bárkit is...

2011. dec. 5. 19:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, igen :)
2011. dec. 5. 19:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem akartam. Pláne hogy a fiúnak sem lenne szimpatikus hogy olyan szinten próbálkozok... Csak nem tudom mit kéne tennem, amivel sokat nem csinálok, de azért mégis valamit.
2011. dec. 5. 19:07
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Tök mindegy hogyan magyarázod, akkor is ribanc vagy. Az meg, hogy nem egy hatalmas dúló szerelem, csak önigazolás, hogy megnyugtasd magad. Keress mást!
2011. dec. 5. 19:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Persze ribanc vagyok mert nem hagyom csak úgy elslisszani a lehetőségemet. Nem az a fajta nő vagyok, aki a fejét fogja hogy mi lett volna HA. És nem sírok facebookon hogy nem lehet az enyém mellé sokat mondó kopott idézeteket linkelve. Hanem a tettek mezejére lépek és igen max elküld de legalább megpróbáltam... Szóval az ilyen hozzászűlók kíméljenek.
2011. dec. 5. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhez két ember kell kedves utolsó. A pasi meg egy himringyó.

Amúgy kérdező: Ha megcsinálja ezt a mostani barátnőjével, miből gondolod, hogy veled nem fogja? ;)

2011. dec. 5. 19:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Benne van a pakliban, de megtudok tartani egy férfit. Ha mégsem, nem sopánkodok érte... Ha tőlem is lelép, annyit ért.
2011. dec. 5. 19:17
 19/21 aszomszedneni ***** válasza:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 192.168.101.61:6387 (Cannot assign requested address) in /www/affiliate/lib/Redis/Redis.class.php on line 42

kinyírta a kérdés a reklámot xD

2011. dec. 5. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
szóval úgy gondolod,Te megteheted,hogy lenyúlod valaki pasiját hogy nehogy elússzanak a lehetőségeid,látszik nagyon éretlen,és butácska vagy,ez nem így működik,ha asrác csalja a barátnőjét,és nem kell neki,hanem felszed egy kis tiniribit akkor annyit is ér,nem értem miért hiszed,hogy veled működne,megjegyzem fiatal vagy te egy 25 éveshez
2011. dec. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!