Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnője van, de elcsábíthatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, de elcsábíthatom?

Figyelt kérdés
A kérdés magáért beszél. Mi előtt ribizli lennék, mert ilyet teszek a dolog annyiban merül ki, hogy nem egy hatalmas dúló szerelemről van szó... máskülönben eszembe se jutna ilyet tenni.
2011. dec. 5. 18:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha nincs nagy szerelemről szó, akkor sem helyes ilyet tenni.

16/L

2011. dec. 5. 18:51
 2/21 A kérdező kommentje:
nem tennék, ha ez egy ilyen futó kaland volna számomra, de érzem hogy köztünk ez évekig működne. plusz, valahogy csak jeleznem kell felé, hogy tetszik... mert ha netán szakítanak akkor ne az legyen már, hogy így egyből rányomulok.
2011. dec. 5. 18:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Van kapcsolat? Van. Ez számít.
2011. dec. 5. 18:53
 4/21 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy részedről működhetne a dolog évekig is, de a fiú fejébe nem láthatsz bele. Az, hogy mit mutat neked, egy dolog, de árulkodó, hogy még mindig a barátnőjével van együtt, s nem veled.

16/L

2011. dec. 5. 18:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Mert van egy kevés korkülönbség és szerintem azt várja, hogy betöltsem a 18-at :)
2011. dec. 5. 18:58
 6/21 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ha az egyik félt el lehet csábítani, akkor az a kapcsolat nem működik jól.Lehet, hogy leribancoznak páran, de szerintem ha a pasi annyira nagyon szerelmes lenne, esélyed sem lenne. Ha meg el tudod csavarni a fejét, az nem a e bűnöd, hanem az övé.

Persze nem szép dolog, az igaz.

2011. dec. 5. 18:59
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen épp nekem is ez járt az eszembe. Ha sikerül elcsábítanom, akkor az a kapcsolat olyan is...
2011. dec. 5. 19:00
 8/21 anonim ***** válasza:
hány éves a srác?
2011. dec. 5. 19:03
 9/21 A kérdező kommentje:
25
2011. dec. 5. 19:04
 10/21 anonim ***** válasza:
Gondolom 25 körül. Legalábbis a tapasztalataim alapján.
2011. dec. 5. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!