Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek az ilyen csajok?
Nem mondtam, hogy nem vagy intelligens, csak azt mondtam, hogy egy szintet tükröz. De amit olvasol, az is az a szint szvsz.
És bocs, hogy van erről véleményem. Nem személyeskedés, nem célom a bántásod. Kérdeztél és nekem erről ez a véleményem.
Mac8!
Nem értem, hogy ezt miért mondod... Milyen szintet tükröz az, ha valaki sorozatot néz? Ugyanolyan elfoglaltság, mint bármi más. Ráadásul egy 15éves lányról van szó. Az jobb lenne, ha az utcán cigizne meg piálna?
Tehát ez a két véglet van manapság programban egy 15 éves lánynak? Vagy sorozatot néz, vagy piál, cigizik? Fasza világot élünk ...
Mondjuk miért nem tanul egy nyelvet, amivel megkönnyíti a továbbtanulását? Vagy fest, ír, miért nem jár könyvtárba, felolvasó estre, színházba?
Ismertem 15 éves lányt, aki szabad idejében gyöngyökből bizsukat csinált és eladta. Nyáron abból a pénzből ment el túrázni, nyaralni.
De lehet kicsit sarkos vagyok a témában, nekem évek óta nincs TV-m és nem is nézek (és nem is hiányzik).
Egy kicsit kevered a dolgokat: aki fest, ír, alkot az létrehoz valamit. Más kategória! A meccsnézés az még rosszabb mint a sorozatok. Tehát ezeket ne vedd egy kalap alá.
Azért a sorozatok eléggé népbutítóak, sokszor gyenge színészi teljesítménnyel, elcsépelt vagy hatásvadász sztorikkal, amivel etetni lehet a jónépet. De persze sokakra hat is ... :-(
Nincs bajom a filmekkel, de azért ugye bármelyik sorozat színvonalát tekintve és összevetve mondjuk: Fellini-vel, a Kék, Fehér, Piros trilógiával, a Keresztapával és még tucatszám sorolhatnék a filmművészeti remekeket, kicsit gyenge eresztés a sorozatok ezekhez.
De mondjuk ez nem a filmekről szól most, hanem arról, hogy gáz ha egy 15 éves lánynak a hobbija a sorozatnézés, ami véleményem szerint egy népbutító, primitív dolog. Ennyi ...
"szoktam olvasni néha pl. a twilightot vagy a vámpírnaplókat de persze gondolom azért is azt mondod hogy nem vagyok intelligens"
Nem az intelligencia jele, az biztos.
A sorozatok, és ezek is: népbutítóak. Ha ez a hobbid, akkor butaságra neveled magad. Nekünk (elvileg) ez nem probléma, de neked valószínűleg igen. Nekünk meg azért, mert ha sok buta ember van körülöttünk (márpedig a sorozatokat tömegek nézik), az nekünk se lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!