Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek az ilyen csajok?
Figyelt kérdés
Hosszú barna haj, barna szem, 167-168 cm,és vékony, kicsit sötétebb bőrszín, (kedvenc színem a fehér):D, általában ilyen csőgatyát hordok vagyis farmert inkább az a nőiesebb típus vagyok, szeretek sorozatok és filmeket nézni, hobbim a filmnézés :D és a bulizás, ismerkedős típus vagyok, valamikor kifestem magam de csak elég ritkán. 15/L2011. dec. 5. 16:38
3/28 A kérdező kommentje:
OoO bocsi nem a párkapcsolatokba akartam kiírni de azért várom a válaszokat :D
2011. dec. 5. 16:40
4/28 anonim válasza:
Ezzel eddig nincs gond. Attól függ, hogy tetszik-e az arcod.
5/28 anonim válasza:
Kevés az infó és kép sincs. Mellesleg túl fiatal vagy:D
6/28 anonim válasza:
Így nem lehet megállapítani semmit rólad. Mellesleg ez nem a reklám helye. ;)
7/28 anonim válasza:
Leírás alapján bejössz. De kép nélkül semmi biztosat nem lehe mondani.
8/28 anonim válasza:
Osztom az elöttem szólókat, eddig jó, de az arcodról pl. nem tudunk még semmit, meg a személyíséged nyomja igazából a legtöbbet, nem a kinézeted.
15/F
9/28 anonim válasza:
Fiatal lennél hozzám, de amúgy se tudnám, mert a személyiségedről nem írtál semmit. Tudod, a fiúknak az is számít.
10/28 anonim válasza:
Nem! Ha a hobbid a filmnézés és szeretsz sorozatokat nézni, akkor az alapból kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!