Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek az ilyen csajok?
Figyelt kérdés
Hosszú barna haj, barna szem, 167-168 cm,és vékony, kicsit sötétebb bőrszín, (kedvenc színem a fehér):D, általában ilyen csőgatyát hordok vagyis farmert inkább az a nőiesebb típus vagyok, szeretek sorozatok és filmeket nézni, hobbim a filmnézés :D és a bulizás, ismerkedős típus vagyok, valamikor kifestem magam de csak elég ritkán. 15/L2011. dec. 5. 16:38
11/28 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat de én csak úgy általában kérdeztem, hogy leírás alapján nem vagyok-e annyira gáz
2011. dec. 5. 17:27
13/28 A kérdező kommentje:
mivan most mégis miért???
2011. dec. 5. 17:48
14/28 anonim válasza:
Ennyiből, egy leírásból ezt nem lehet sajnos eldönteni. :)
18/F
16/28 A kérdező kommentje:
:D köszi, amúgy Pesten lakok
2011. dec. 5. 19:53
17/28 anonim válasza:
Csak kép alapján lehet eldönteni.
A sorozatok és a filmnézés mint hobbi tényleg probléma...
19/28 A kérdező kommentje:
most nem értem az miért probléma ??? ha a hobbim az olvasás lenne akkor miben lennék más ha az engem nem köt le,?
2011. dec. 6. 09:22
20/28 anonim válasza:
Egyfajta intelligencia szintet tükröz ... :-(
Tehát köszi, akit a sorozatnézés köt le ... alapból ignorálva!
Persze ha olvasnál, akkor sem lenne mindegy, hogy mit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!