Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki annyira szerette a párját, hogy megbocsátotta, ha megcsalta?
nem vagyok eszemnél? biztos. Hülye vagyok?! nem kérdés.
de szerelmes vagyok, hogy b*szná meg, és úgy érzem megbocsátanám a pátomnak ha megcsalna. (na itt végkép elment az eszem szerintem ennél a mondatnál)
ráadásul, úgy hogy én vagyok a pasi, ő meg nő, ezt a mai világban már le kell szögezni.
szoval van itt mégegy oylan aki ezt megtenné a szerelméért?
ugyérzem magma mint egy szerelmes diák b*sszus, nemlátok a fán túl, nemlátom ami mögötte van, csak őt látom, hogy szeret, és ha szeret elvileg nem csal (nem is csalt még talán) meg, deha mégis, lehet visszafogadnám.
papucs vagyoK? idióta? nem normális?
lehet, de szerelmes...szenvedek a szerelemmel, arról kéne szolnia hogy boldog vagyok, de mégis ugyérzem ,hogy nemtudok nélküle élni, és nemtudnám mivel pótolni azt az űrt amit okozna az életemben.
lehet lenne más, lehet lenne jobb, de látom mi van a discoba, 16 éves k*rvák, vagy 20 éves aggszüzek váltják egymást,..nainnen válogass b*zdmeg....
nos tehát van még oylan, aki ennyire szerelmes?
23/F
iylen idősen már a józan észnek kéne dominálnia, de valamiért mégsem teszi, iylet még soha nem éreztem, még az első "nagy" szerelemnél sem.
nemtudom ki élt már át ilyet, de aki még nem, az garantáltan nemérti miről beszélek, és nemtudja miaz éjszakákat sírni a barátnőm miatt, aki lehet meg sem érdemli, de nembírom elnyomni az érzést, küzdök ellene, de alulmaradok, és nemmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!