Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg engem szeret? A barátommal 2,5hónapja vagyunk együtt. Előttem volt egy bnője, akit elég jól ismerek, egy évvel fiatalabb nálam. Szeptemberben szakított vele a csaj 1hét után. De azóta is beszélnek.
Mindig mondja nekem,hogy szeret,és h velem akar lenni.És látni is rajta.(Nemcsak szerintem,sőt többen mondják a kivülállók,a barátaim) Ennek örülök is,csak annyi a baj,hogy tudatta velem a barátom,hogy a csaj talán megint összejönne vele.Mikor megkérdeztem,hogy összejönne-e vele,azt mondta,hogy Nem mert egy hétre minek,úgysem lehetne komoly kapcsolat belőle."
Meg mondta h ott vagyok neki én is.
Most akkor érdekli még,vagy nem? Ha tényleg érdekelné,még arra az egy hétre is összejönne vele,nem?
Én reagálom túl,vagy tényleg van vmi..? Amúgy a csaj unokatesója azt mondta nekem,hogy kizárt,hogy megint együtt legyenek.
Ne így állj hozzá! Nem kell kétségbe esni! Először is mindent elmondott őszintén, nem titkolózik és pusmog a volt csajával a hátad mögött!
Másrészt az alapfelállás az kell legyen, hogy veled sokkal jobban jár! Te jobb csaj vagy, és csak bánhatja, ha a másikat választja, ami amúgy is felmelegített leves, ami egyszer már megbuggyant :)!
Ez a kiindulópont! Ha így állsz hozzá, akkor neki is tetszeni fog, hogy nem majrézol, hanem belevaló vagy. Persze azt tudasd vele, hogy azért egy picit féltékennyé tett a szitu. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!