Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gy próbáljam megállni csókolóz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gy próbáljam megállni csókolózás közben, hogy ne álljak meg és az orromon vegyek levegőt?

Figyelt kérdés
Asztmás vagyok és akaratom ellenére nem csak az orromon hanem még pluszba a számon is veszek levegőt.. Mikor csókolózok a barátommal pár perc után megállok,hogy a számon vegyek a levegőt.. Egyszerűen nem tudok leszokni arról,hogy a számon ne vegyek levegőt. Az orrommal kéne,de én még a számmal is levegőt veszek.. Hogy tudnék erről leszokni?
2011. dec. 4. 13:54
 1/6 A kérdező kommentje:
*Hogy
2011. dec. 4. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:

ó evvel én is pont így vagyok

mondjuk nekem nem a csókolózás résznél probléma ez hanem orálisnál... elég nehéz :S

megoldást nem tudok én se, de szerintem nem baj, ha megállsz pár percenként

2011. dec. 4. 13:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Valahogy a számon jobban kapok levegőt.. Barátomnak még ezt nem mondtam,bár mikor pár percenként megállok érdekesen néz rám..
2011. dec. 4. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor lebegőt kell venned, akkor egy kicsit hajolj el tőle, nézz mélyen a szemébe (közben vegyél egy mély levegőt!), mosolyogj rá, majd folytathatjátok... :) Am szerintem mond el neki, hogy asztmás vagy, hidd el, nem fogja leharapni a fejedet azért, amiről nem is tehetsz! ;)
2011. dec. 4. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Erre van egy technika, vegyél a csók közben levegőt az ő tüdejéből a szádon keresztül. Tanuljátok meg, amikor először csináltam, a barátnőm nagyon meglepődött, aztán benne volt a játékban.
2011. dec. 4. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szeret a párod,nem fogja érdekelni hogy néha megálltok,hanem elfogad minden problémáddal:)
2011. dec. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!