Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szólitsanm meg? Tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólitsanm meg? Tetszik nekem egy lány. Milyen szöveget kéne neki beadni neki?

Figyelt kérdés

ugy kezdödött az egész hogy egy busszal járunk haza. heti egyszer megyek haza a koliból és ő is mindig ott várja a buszt. de tudom melyik boltba dolgozik mert bolti eladónak tanul és én is oda szoktam bemenni vásárolni mikor gyakszira megyek.

gondolom hülyén jönne ki a dolog ha azt mondanám h elhagytam a számom add már meg a tiéd?

2011. dec. 3. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy busszal jártok haza remek alkalom :)

Szerintem kérdezd meg tőle ,hogy szabad-e ez a hely ?

Leülsz mellé elkezdesz beszélni a buszsofőrről xD

Magával kedves volt? Velem nem vagy mit tudjamén ezt csak tipp,de ne ezt mond mert pofán röhög XDna igen xd

Szóval a lényeg hogy ülj le mellé és szólítsd meg :)

2011. dec. 3. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Facepalm. Szerintem te még életedben nem ebszéltél nővel :D

Szerintem szimplán kezdj el vele társalogni, ismerd meg.

2011. dec. 3. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:

ezzel az a bibi hogy disznólopó táskával járok haza

de lehet belőle valami

2011. dec. 3. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

"gondolom hülyén jönne ki a dolog ha azt mondanám h elhagytam a számom add már meg a tiéd?"

Nem is kicsit, ezeket elejtsd is el. Beszélgess vele normálisan.

2011. dec. 3. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdésnek: Szétbaszlak mint gránát a fabódét, aztán ha erre nem kap, akkor jöhet a szokásos szarszöveg, olyan édesen nézel, cukor ment a szemedbe?
2011. dec. 3. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Erről mindig Fábry Sándor jut eszembe, aki az egyik Showderben ezt hozta fel, hogy milyen nehéz volt nekik is az ismerkedés a lányokkal. Mert ha jobban belegondolunk, csak az első 1-2 mondat a nehéz, hogy mit is mondjuk, utána már akad téma, meg jön magától és mesélte, hogy az egyik barátja mindig úgy ismerkedett. Odament lányhoz: Szia, hol laksz/honnan érkeztél? Lány válaszol, mondja a város/falu nevét, következő kérdés: Ott is van Kossuth utca? :D Ekkor már oldódnak a gátlások, már akármiről lhet beszélni, mi a need stb, mivel foglalkozol stb. :D
2011. dec. 4. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!