Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan csörget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan csörget, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején írta, h ha csörget akkor az azt jelenti, h rám gondol. De már kezd idegesítővé válni, sőt amikor nem csörgetem vissza rögtön, vagy nem annyit, akkor rögtön ír, h miért nem teszem. Olyan gyerekes szokás, tudja h szeretem, akkor minek kell naponta vagy 30szor csörgetni? Ráadásul tudja, h tanulnék, mert jönnek a vizsgák, és így nem tudok koncentrálni, ha 10 percenként rezeg a telefon, utána csörgessem visssza... Kizökkent a tanulásból. Ha megmondanám neki, tuti megsértődne, nem akarom megbántani, nagyon érzelmes.
2009. máj. 14. 13:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
LOL ebből szakítás lesz :P
2009. máj. 14. 13:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, két kb pont ugyanilyen esetet tudnék mondani, de ott mindkét fél szerette/szereti csörgetni egymást. Naponta - nem túlzok - min. 100x.

Ha velem csinálná ezt valaki, akkor rögtön tudatnám vele, hogy én erre nem vagyok hajlandó és lesz, ami lesz.

Ha szeret megérti.

2009. máj. 14. 13:13
 3/19 A kérdező kommentje:
ja és nem kérek a gúnyos megjegyzésekből
2009. máj. 14. 13:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha találkoztok véletlenűl ejtsd bele a telefonját egy lavor vízbe. Amíg beszerez egy újat nyugtod lesz :)
2009. máj. 14. 13:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig kénytelen leszel megmondani neki, bármennyire is nem akarod megbántani - gondolom mert szereted. De az rendben van, hogy ő ezzel bánt téged (ha ideges leszel tőle, akkor az bántás!!! és még hátráltat is a tanulásban)???

Ha a kérésed ellenére ő nem veszi figyelembe a Te lelkivilágodat akkor neked sem kell figyelembe venni az övét.

2009. máj. 14. 13:17
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Meg kell beszélni vele. De nagyon óvatosan megválogatva a szavakat ha sértődékeny. Én a helyedben megkérdezném tőle hogy szeret e téged. erre biztos meglepődik majd. Meg mondja hogy igen. ERkkor te is mond el mennyire szereted. És térj rá arra hogy tujda e neked mennyire fontosak mosta vizsgáig, tanulás. Ezekeután mond meg hogy az utóbbi időben erer nehezebben tudsz koncentrálni és kérd meg hogy picit ritkábban csörgessen ha lehet, meg hogy nem ettől szereti valaki a másikat. Vagy idegesítsd fel, szánj rá egy napot, hogy te csörgesd állandóan, szinte 5 percenként, majd megtudja milyen az..:) És ha megkér hogy ezt azért ne mond hogy de te enynire szereted:D
2009. máj. 14. 13:22
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

Mondd meg neki, hogy ha nem hagy tanulni nem sikerül a vizsgád, megbuksz nem lesz munkád és majd vállalhat másodállást, mert te igényes nő vagy ám... :D

Én nem bírnám ki, kikapcsolnám a telefont vagy szakítanék. Sanszos, hogy az utóbbit.

Attól hogy ő unatkozik neked még lehetnek céljaid... mutasd meg neki ezt a kérdést és a válaszokat.

Küldd el neki a linket smsben válaszul a csörgetésre :DDD

Attól, hogy érzelmes még nem kellene ilyennek lennie.

Az én pasim se nyálas ennyire...

2009. máj. 14. 13:23
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Kapcsold ki a telód, aztán ha később szóvá teszi, mondd azt, hogy elromlott.

De beszéljétek meg, mert így az idegeidre fog menni!

2009. máj. 14. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Úúúristen, én tök megértelek, pedig nekem nincs is pasim...

Annyira irritál, ezzel az idióta dologgal ki lehet kergetni a világból.:@ Pedig nekem csak egyik barátnőmnél van ez, h egész nap, néha félpercenként csörgetgetik egymást a barátjával, de ugye mellettem ül és kiakaszt. Ha meg véletlenül 5 percig nem csörgeti vissza, duzzog, h miért csak 10szer csörgette, mikor ő meg közbe 21szer. wáá

A lényeg, ha idegesít beszélj vele, különben nem fog változni a helyzet! Csak van olyan intelligens, h megérti a helyzetet.

2009. máj. 14. 14:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
kapcsold ki :D
2009. máj. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!