Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal lehet leszólítani egy lányt suliban?
Az sem baj, egymás bénázásain tudtok jókat nevetni, és van egy indokod, hogy megfogd a kezét! :)
Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
6-os!
A hosszú ideig tartó szemezéssel megalapoztad, hogy töketlen balf@sznak nézzen.
Kérdező!
Jó az első válasz! Az a baj, hogy csak magadra figyelsz. Így eszedbe sem jut, hogy a lány mindenképpen nagyobb zavarban lesz, mint te. Tehát bármit mondhatsz.
A kedvenc szövegemet most nem árulom el, de úgysem az a pár szó dönt.
ma 19:50 miért gondolod azt h balf@sznak nézi?
Kérdező!
Szerintem attól is függ, hogy milyen a leányzó. Én hozzám bármivel odajöhetne egy fiú. Jó kedélyű vagyok szeretek beszélgetni. Sőt ha látom, hogy szemezik és félénkebb típus és nekem is bejön, akkor próbálok egyedül lenni , hogy odatudjon jönni. De amit előttem is írtak a büfés ötlet az jó. Osztálytársad vagy évfolyamtársad vagy fiatalabb idősebb tőled?
Azért szerintem mielőtt egy konkrét kérdéssel mész oda, teszteld. Mosolyogj rá és ha visszamosolyog akkor okés. A leszólítós- büfés ötlet meg már magáért beszél.
sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!