Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal lehet leszólítani egy lányt suliban?
Szia jó a melled!
Szia elfelejtettem mecsinálni a házim, lemásolhatom a tiéd?
Szia nem veled vagyok együtt tesin?
Szia nem te voltál az a lány aki beszorult a wc-be?
Szia, mit gondolsz milyen indokkal lehet leszólítani egy lányt a suliban?
Szia dugunk?
ilyesmik
mennyi az idő?
milyen órád lesz?
milyen jegyeid vannak?
hol laksz?
vagy egyszerűen bókolj neki pl:
szép a hajad stb
de azzal nem érsz el semmit ha durva dolgokkal bombázod
Ez engem is nagyon érdekelne:)
Én olyanokra gondoltam, hogy ha pl büfébe állunk sorba, ugye megpróbálok elé vagy mögé állni és ott valami vicces megjegyzést tenni(ilyen egyszerűt, arra hogy lassan halad a sor vagy valami történést kommentálni ami épp ott történik).
De én megalapoztam azzal hogy sokáig csak szemeztem vele a folyosón ha elmentünk egymás mellett de most én is megvagyok rekedve:D
5-ös
Az oké hogy nyert ügyed van de akkor mit kéne csinálni? :D
Én lányként írok, bocsi!
Simán menj oda hozzá, hogy "már régóta figyellek és tetszel" vagy valami hasonlónak én biztos örülnék! :) Miután leszólítottad és beszélgettek egy kicsit elhívhatod valamelyik hétvégén kávéra, teára, korcsolyázni...stb.
Tudom, hogy úgy gázosabb, hogy mindig ott van a jobb vagy a bal oldalbordáján a barátnője, de csak van egy-két olyan alakalom, amikor leszólíthatnád!
Ha meg a kudarctól félsz, hogy nem fogsz neki tetszeni, akkor első körben csak mosolyogj rá mindig, ha meglátod és, ha viszonozza, akkor szerintem bejössz neki! (persze ez sem 100%)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!