Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Tegyük fel párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tegyük fel párotokkal pár hónapja vagytok együtt, szakítanátok vele ha (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Mondjuk pár hónapja ismered a párodat. Kiderülne róla, hogy ölt már embert. Nem bűncselekmény miatt, hanem hivatásából adódóan oltotta ki egy embertársa életét. Szakítanátok emiatt vele? Válaszodat indokold legy oly kedves!

Mielőtt rákérdeznétek, nem rólam van szó, ezért nem tudok válaszolni olyanokra, hogy milyen érzés volt, hogy dolgoztam fel, stb...

2011. dec. 2. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem...valószínűleg a haverod barátnője csak kifogásnak mondta, gondolom volt mögötte más is.
2011. dec. 2. 17:26
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 17:05-nek.

Ha nekem ilyen barátnőm lenne, (mint amilyen a barátom, csak női kiadásban) biztos nem dobnám, még akkor sem, ha egyedül vérzett egy komplett kokain kartellel. Mellesleg a barátom teljesen megváltozott. A szolgálat előtt, ha balhéba keveredtünk, ő volt az első a sorban, ő ütött először, mármint közülünk. Ma teljesen máshogy van ezzel. Tudja, hogy mire képes, mire képezték ki. Nem fél senkitől és semmitől, de mrgpróbálja szóban elintézni a dolgokat és addig nem fajul tettlegességig a dolog, amíg meg nem támadják. Nem híve az erőszaknak. Beszélgettünk erről. Nagy hatással volt ez rá. Azt mondja a mai napig emlékszik az áldozatára, minden nap előtte van az arca. Ez nem szemtől szembeni harc volt, mert mestelövészként szolgált 3 évvel a bevonulása után és az alatt kellett ölnie.

2011. dec. 2. 17:34
 13/15 anonim válasza:

Nem. Az én férjem Afganisztánban szolgál. Ez a munkájával jár, el kell fogadni. Inkább Ő öljön meg valakit, mint hogy neki legyen valami baja...

25/N

2011. dec. 2. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2011. dec. 3. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem. Az én férjem Afganisztánban szolgál. Ez a munkájával jár, el kell fogadni. Inkább Ő öljön meg valakit, mint hogy neki legyen valami baja... "

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a a magyar katonák mégis hány embert öltek meg eddig Afganisztánban, ha annyira balf.szok, hogy felborulnak az autóval egy teljesen egyenes úton, amibe belehalnak, aztán persze egyből hősi halottak lesznek.

A kérdésre pedig: nem értem, hogy miért kell emiatt kidobni valakit. Ha pedig a francia idegenlégióban volt, akkor feltehetőleg Észak-Afrikában harcolt és csak négereket ölt meg, azokért meg úgysem kár. Miért nem kínozta meg a csajt?

2011. dec. 7. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!