Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek vannak érzelmeitek?
azért mert az agyilag gyerek korosztályból választottál. Akik még nincsenek felnőve agyilag, és még nem tudják értékelni a kapcsolatot.
Pár év mulva amikor idősebb leszel, és a mostanitól idősebb csajok közül választasz más lesz.
Am pl, Nekem vannak érzelmeim, imádom a párom és büszke vagyok arra ha fiú létére meghatódik egy szerelmes sms-től amit én írok neki (nem netről lopom), a szexet nem várom el napi szinten és akkor sincs rinya h pl 2 hétig nincs semmi (pl menstruáció, vagy csak úgy alakul hogy fáradt stb szal ezer dolog miatt kimaradhat)
Szóval türelem :) Idővel megtalálod a normálist :)
L21
PASIK NEKTEK VANNAK ERZELMEITEK?! EDDIG NEGY OLYAN PASIVAL JARTAM, AKI MIATT SZENVEDTEM....
Na jo azota megtalaltam az otodik mellett a boldogsagot, es a kerdesre megtalaltam a valaszt. Igen a pasiknak vannak erzelmeik de mind mindig mindenben vannak kivetelek is.
ma 12:46
a kérdés az hogy a lányoknak van e :D
B+ képzeld van!Sőt a legtöbbet pont az idióta pasik miatt szenvedünk!
Ezt a kérdést inkább a pasik felé kéne feltenni,ugyan is azok tudnak szívtelenek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!