Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok miért van az h ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért van az h ha azt mondjátok h elsősorban nem (csak) a külső alapján itélitek meg a pasit többi lent (? )

Figyelt kérdés

Akk miért van az hogy bár a beszélgetés alatt kiderül hogy nagyon is egy hullámhosszon vagytok a pasival mégsem adtok neki esélyt?

Úgy veszem észre h fordított esetben a pasik ha jobban megismerik a nöt még ha nem is tartották az elején vonzónak adnak neki esélyt.és most nem arra gondolok h azért h lefeküdjenek vele bár tudom ez is előfordul elég sokszor.

2011. dec. 2. 00:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Pedig nem a külső számít. Nem láttál még ronda pasit szép lánnyal? Nem baj, ha nem szép egy pasi, csak az, ha férfiatlan.
2011. dec. 2. 00:32
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
egy férfinak nem kell szépnek lennie... egy férfi legyen férfi. a szépség a nők dolga
2011. dec. 2. 00:34
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy az első két válaszoló nőnemű :D:D

Szerintem azért igenis fontos a nőknek a külső. Pláne mondjuk, egy csinos, sportos, magára sokat adó lánynak. Alap, hogy nem egy undormánnyal akar összebújni.

Ez a jó csak mellett ronda pasi dolog meg olyan, hogy a fordítottja is épp úgy létezik, azonban mind a két eset iszonyat ritka. Biztos vagyok benne, hogy komoly dolog van a háttérben. Még ha nem is konkrétan a pénz.

Egy szép lány is csalódhat olyan sokat a pasikban, hogy inkább választ egy kevésbé szépet, csak végre szeressék őszintén. De a nemeket felcserélve is igaz.

Amúgy kérdező, az hogy egy hullám hosszon vagytok, nem jelent sokat. Sőt elképzelhetőbb, hogy épp ezért rak be barát zónába.

Egyébként elhívtál valakit randira aki visszautasított, vagy csak elméleti diskurzust tartasz?

21F

2011. dec. 2. 00:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg kell, hogy kinézzen valahogy a srác. Én nem járnék ronda pasival, ez van. Nem tudnék vele lefeküdni, nem fogom megkívánni attól ha jó a humora.
2011. dec. 2. 00:40
 5/17 A kérdező kommentje:
megtörtént a dolog és többekközött ezért tettem fel a kérdést
2011. dec. 2. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:

És konkrétan azt az indokot adta, hogy nem tetszel neki? Vagy mégis mivel hárított?

21F

2011. dec. 2. 00:46
 7/17 Kobudera ***** válasza:

A szépség relatív.... Kell mellé még valami.. mi is az? Megvan! Belső kisugárzás... Tudod a Csernobil effektus..

Te mennyire vagy elégedett magaddal? Hogy állsz a hétköznapi dolgaidhoz? Szerinted milyenek a hétköznapok? Mik a céljaid?

2011. dec. 2. 00:48
 8/17 A kérdező kommentje:
rákérdeztem lehetne e több esetleg köztünk ö meg közölte h nem hiszi am egy régi ismerösöm
2011. dec. 2. 00:50
 9/17 anonim ***** válasza:

"Pedig nem a külső számít. Nem láttál még ronda pasit szép lánnyal? Nem baj, ha nem szép egy pasi, csak az, ha férfiatlan."

gyakran hangoztatott baromság.

2011. dec. 2. 00:51
 10/17 anonim ***** válasza:

hát "valahogy" ki lehet nézni de éppen az a baj hogy a ronda fogalma már nem azt jelenti mint pár évvel korábban.aki nem hasonlít egy celebficsurra sem az már rondának számíthat a lányok szemében

Jómagam nem lennék reklámarc de ijesztően se nézek ki:amolyan egy egyszerű járókelő srác a körúton, semmi extra de semmi gáz

Én pl alapvetően igyekszem mindig a szépet meglátni a lányban:"noha kicsi melle de vékony..noha van rajta felesleg de nagy a melle...noha se nem bögyös se nem túl vékony de szép a bőre"-éshát úgy veszem észre hogy a lányok viszont tökfordítva állnak hozzá a fiúkhoz

2011. dec. 2. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!