Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az h ha azt mondjátok h elsősorban nem (csak) a külső alapján itélitek meg a pasit többi lent (? )
Akk miért van az hogy bár a beszélgetés alatt kiderül hogy nagyon is egy hullámhosszon vagytok a pasival mégsem adtok neki esélyt?
Úgy veszem észre h fordított esetben a pasik ha jobban megismerik a nöt még ha nem is tartották az elején vonzónak adnak neki esélyt.és most nem arra gondolok h azért h lefeküdjenek vele bár tudom ez is előfordul elég sokszor.
Szerintem ez eleve hülyeség, hogy most külső vagy belső a fontos. Szerintem egyik se.
Szerintem a kölcsönös vonzalom a fontos, ha az nincs meg, akkor nagyon nehéz dolga van annak a félnek, akinél van vonzalom, sőt elég gyakran esélye sincs.
A kölcsönös vonzalomhoz meg nem kell se külső, se belső, csak hogy legyél önmagad, találkozz minél több emberrel, és egyszercsak kialakul majd valakivel, és ennyi. Ez nem hullámhosszozás, meg szimpátia, bár az segít az esélyeit növelni, hogy beletrafálsz egy kölcsönös vonzalomba, ha sokat próbálkozol. Ez az egész szerencse kérdése, és attól függ kit ismersz meg. Mert mondjuk választhatsz 10 lány közül, hogy melyiket ismered meg, és ha te csak egyet választasz, és csak azzal ismerkedsz, de az aztán amikor próbálkozol elküld, attól még a többi kilenc között lehet, hogy lett volna olyan, akivel meglett volna a kölcsönös vonzalom, mert ugye minden ember más, mást szeret.
Szóval szerencsejáték ez, de nem kell teljesen vaktába lövöldözni. Olyan csajoknál kell próbálkozni, akiket már ismersz valamennyire, és látod, hogy legalább szimpatikusnak tartanak, hiszen nehéz megmondani, hogy vonzódnak-e hozzád. De tudni kell, hogy még ilyenkor is sok olyan lesz, aki szimplán emberileg tart szimpatikusnak, és nem vonzódik irántad, mint férfi. Addig kell próbálkozni, amíg egyszer nem találsz egy lányt, aki irántad is vonzódik, és akkor voilá!
Pl én se adtam volna esélyt nagyon sok pasi jó barátomnak, akikkel nagyon jól megvagyok, mert nem vonzódtam hozzájuk, sőt volt, akit el is utasítottam. De ugyanakkor én is vonzódtam sok fiúhoz, akinek meg nem kellettem.
Aztán egyszer egy olyan fiúhoz vonzódtam, aki szintén vonzódott hozzám, és meglett a főnyeremény :) Már lassan egy éve vagyunk együtt
Pfff meg ennyi baromsagot osszehordani, mint az elottem levo, te hol elsz?
Egyertelmu, h szamit nekik a kulso, foleg, ha a no is ad magara.
Egy fittness bomba nem fog ossze jonni egy dagadt moslekfejuvel.
Esetleg egy szinten dagadt csunya no..
hmm, én nem tartom magam egy szépségkirálynőnek, de csúnyának sem :) valahol az a középkategória vagyok :) adok magamra, járok kondizni, amit a jó isten nem adott meg nekem kőkemény munkával "rágyúrtam" magamra ( feszes kerek popó, kockás has, nem lógnak az izmaim a karomon nincs narancsbőröm stb) aztán nagyon szeretek öltözködni, mint szerintem minden más lány ... de itt jön az, ami megmagyarázhatatlan, hogy SOHA nem volt ronda és átlagos pasim !Most kérte meg a párom a kezem aki után enyhén szólva "pisilik a lányok a füvet " :))) Úgyhogy magamból kiindulva hiszek a belső kisugárzásban és ez pasiknál is így van, hiába jött volna hozzám a párom, az "elájulok tőled" kinézetével , ha nincs a magabiztossága, nem látom benne a férfit , akkor a fene megette !
Szóval nekem pont az ellenkezője az , ami megadatott :)) , de nem lennék csak azért egy pasival, mert jól néz ki külsőleg ennél több kell , legyen magabiztos, határozott, legyen célja és azt tűzön vízen keresztülvigye , nőnek érezhessem mellette magam, de semmiképp nem nőhessek a fejére !:)
25/L
miért? miért? amiért úgy gondolják, hogy egyszerűbb az őszinte kosár helyett azt mondani, hogy "most pont nem jó".
hazudni egyszerűbb, kényelmesebb.
az, hogy a nőknek a külső számít az akkora titok mint hogy a politikusok lopnak! egyikük sem vallja be, de mindenki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!