Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni? 21/L
Már régóta nincs barátom, de szeretnék. De az utóbbi időben nem igazán sikerült ismerkednem. Pedig nem ülök mindig itthon, járok bulizni is, csak úgy mászkálni is szoktam. Buszon is sokat utazom.
Sajnos a szórakozóhelyeken majdnem mindenki olyan részeg, hogy másnapra úgyis elfelejtene. Máshol meg a pasik nem kezdeményeznek. Nem tudom már mit csináljak. Pedig visszanézek, és mosolygok arra, aki szimpatikus, de semmi. Én meg félénk lány vagyok, és nem merek kezdeményezni.
"Olyan helyre próbálj menni, ahol sok pasi van és kényelmesen tudsz válogatni."
Annyira nő vagy...
Foci meccs
Jó ötlet, csak sajnos a teljes álarc némileg korlátozza a lehetőségeket.
koncert
Ide is nyilván azért jár mindenki, a zene, meg az élmény, kit érdekel?
erotika kiállítás....
no comment.
A többin szintén mással vannak elfoglalva azok, akiket az érdekel. Nem fogják venni a lapot.
Kedves, hogy segíteni próbálsz, csak nem tudsz.
5301 Békéscsaba , Petőfi utca 23. próbáld meg ott , de csak délután négy tizenöt és negyed öt között. Amúgy fogalmam sincs , hogy máshol lehet - e .
u.i.: Barlangban töltöd az egész napot ???
Helyes, majd kiírom én is.
Persze gondolom azt hiszed, hogy neked jobban megy, kizárólag a pozitív hozzáállásod, meg a kisugárzásod miatt.
itt is lehet ismerkedni csak ovatosan,mert elég sok a bunkó ha rá hallgatsz,de vannak kivételek..
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!