Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bátorítsam kicsit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bátorítsam kicsit a félénk barátomat?

Figyelt kérdés
Pár hete járunk,de amióta ismerem(kb.3hónapja) olyan félénk. Mikor találkozunk olyan félénken ad szájra puszit,meg mikor megakar csókolni akkor képes addig felváltva nézni szám majd a szemem míg oda nem hajolok hozzá.. Akkor megcsókol. Volt egyszer,hogy nem hajoltam oda hozzá, legalább 15perc kellet míg megfogta magát és megcsókolt magától.Én is elég félénk vagyok. Néha én se merek kezdeményezni de ő..:D Mikor megakar ölelni,akkor is szépen lassan jelez,hogy ő most átakar ölelni. Mikor a barátai is ott voltak,akkor is mikor nem láttak minket,vagy épp elmentek akkor mert ő is meg én is puszit,meg csókot adni egymásnak..
2011. dec. 1. 21:24
 1/9 A kérdező kommentje:
16évesek vagyunk.:)
2011. dec. 1. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem
2011. dec. 1. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Dicsérd meg az izmait, a farkát és a kocsiját. Minden férfi erre vágyik.
2011. dec. 1. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem nincsenek izmai
2011. dec. 1. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
16 évesen még kocsija sincs. Nem folytatom :)
2011. dec. 1. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Hát 16 évesen a farka se lehet túl nagy, szóval dicsérd meg a WoW karekterét. Biztos büszke lesz rá.
2011. dec. 1. 21:38
 7/9 anonim válasza:
42%

Nézd, nem fogok itt pszichológiai elemzést adni rólatok, bár ha az előttem szólók az ősi farokverseny szintjén zúznak neten keresztül, talán mégis megfelelő színvonalú leszek.

Mondd meg neki, slussz. Neked ez a bajod, hogy túl félénk, de piszkosul szereted. Az udvariasságnak is megvannak a határai, de neked az okozna örömet, a ha fizikailag is kimutatná az érzelmeit. Legyen férfi, és ne féljen, mert te épp, hogy ezt várnád. Ennyit tudnék javasolni.

2011. dec. 1. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Aranyos:)

hát pár hét az nem sok majd kialakul

szeretitek egymást az a lényeg

legaláb nektek vanak gátlásaitok

nem ugy mint egyeseknek akik mindenki elött "szexelnek".

2011. dec. 22. 13:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Már szakított velem,nincs már mit tennem..
2011. dec. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!