Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem első szerelme, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első szerelme, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most a következő 50 komment az lesz, hogy nézz a szemébe, és mondd el, de nem megy. Nem tom miért... Kérlek segítsetek! Csak 13 éves vagyok, osztálytársam a lány.
2011. dec. 1. 21:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
na sikerult valami?.. ha igen ird le :)
2011. dec. 1. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja, mit válaszolt a lány?

Mondd meg, hogy úgy válaszoljon, hogy a gyiken legalább tízen kíváncsiak vagyunk rátok!

2011. dec. 1. 21:44
 13/18 A kérdező kommentje:
beteg volt... nem jött suliba...
2011. dec. 2. 15:55
 14/18 anonim válasza:
Ember tervez, Isten vegez!
2011. dec. 2. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Addig is gyűjts erőt.

Meg üzenj neki, hogy gyógyuljon meg, látogasd meg.

2011. dec. 2. 20:28
 16/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 2. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
No, van már valami? Meddig várjunk még????
2011. dec. 5. 20:45
 18/18 anonim válasza:
Hát én is 13 éves vagyok és lány és ha az ő helyében lennék biztosan nagyon örülnék ha egy fiú odajönne hozzám és azt mondaná,hogy szerelmes belem!(Nem konkrétan így,de ez lenne a lényege!)Na mindegy az az 1 biztos,hogy ha szépen elmondod neki akkor nem fog kinevetni és nem hinném,hogy visszautasít!Maximum ha mégis visszautasít legfeljebb azt mondaná:Nagyon kedves vagy és nagyon aranyos,de én nem vagyok beléd szerelmes!Egyébként meg a lányok azt várják ,hogy a fiúk kezdeményezzenek és a mai fiúknak túl kicsi az önbizalmuk hogy elmondják a lányoknak mit éreznek!(Pl.:én és az első szerelmemről onnét tudtam meg,hogy ő is szerelmes belém hogy a legjobb barátja elmondta nekem!)kb.1 évet jártunk szóval próbáld meg,érdemes!
2011. dec. 16. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!