Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik, hogy a párok külön buliznak, vagy csak az egyikük bulizik?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem mondhatja az ember a párjának, hogy ne menj nélkülem. De akkor mégis miért van az ilyen esetekből annyi megcsalás? Mi a helyes út?2011. dec. 1. 19:07
21/22 anonim válasza:
Szerintem nem!! Milyen dolog már az?! Ha egy pár, akkor szerintem alap, hogy együtt járnak bulizni is! Jó, persze kell egy kis külön töltött idő, szórakozás is, de ez pl sörözés a haverokkal, sétálás, vásárlás barátnőkkel, de a bulizás részemről nem fér bele!!
Egy pár, össze tartoznak, ilyen dolgokat együtt csinálnak! Én ilyen családban nőttem fel, és én ezt tartom normálisnak! Persze mindenki mást látott gyerekkorában!
22/22 anonim válasza:
Utolsó nagyon szűk látókörű vagy, az hogy néha elmennek bulizni egymás nélkül ugyanaz, mintha sörözni menne. Ott is ugyanúgy ráakaszkodhatna egy nő, de akárhol máshol is. Ez csak egy hülye elmélet, hogy bulihelyen történnek félrelépések. Ha meg akar csalni, úgy is megteszi. Amúgy a szüleim 28 éve házasok, és képzeld nem egy romlott családban nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!