Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik, hogy a párok külön buliznak, vagy csak az egyikük bulizik?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem mondhatja az ember a párjának, hogy ne menj nélkülem. De akkor mégis miért van az ilyen esetekből annyi megcsalás? Mi a helyes út?2011. dec. 1. 19:07
1/22 anonim válasza:
én nem is igénylem, hogy a párom nélkül bulizzak, hiányozna :) szerencsére ezzel ő is így van. de egyébként ha menni akarna én nem mondanám hogy ne menjen
2/22 anonim válasza:
A helyes út, a bizalom, nyugodtan bulizzon, de ne csaljon meg!
3/22 anonim válasza:
Ha teljesen megbízol a párodban, akkor miért ne mehetne el? Persze ott van az is, hogy a párodban megbízol, csak a többi emberben nem. Mi nem megyünk egymás nélkül, de nem a bizalom miatt, hanem mert ha nincs ott hiányzik és nem érzem jól magam. Ez fordítva is így van. Na meg persze ő jobb szeret ott lenni és megvédeni az esetleges "udvarlóktól". :)
4/22 szamóca.. válasza:
működnie kell, mert én egyszerűen nem bírnám ha mindenhol ott lenne. ő is mehet.szerintem ez így helyes
5/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy így a helyes, de annyi ember van, akit így csaltak meg! Na akkor most mi van?
2011. dec. 1. 19:19
6/22 szamóca.. válasza:
ha így megcsal akkor előbb utóbb úgyis megcsalna.
ha mégsem, akkor csak azért nem tenné mert nem lenne rá lehetősége.
és kell neked olyan pasi aki bármikor megcsalna?
7/22 A kérdező kommentje:
Egy buliban sokkal könnyebb a hangulat, a helyzet miatt elcsábulni. Egy buli egész más, például nem véletlenül ott ismerkednek az emberek. Aki más körülmények közt nem, az ott talán mégis elcsábul...
2011. dec. 1. 19:29
8/22 anonim válasza:
Én mindig barátom nélkül bulizok, egyszerűen azért, mert így jobb mindenkinek.
Egyszerűbb az, ha csak ilyen egyszerűen megbízol a másikban.
Mindketten nyugodtabbak lesztek :D
9/22 szamóca.. válasza:
hát szerintem meg ha ott is elcsábul, akkor menjen a p.csába:)))
10/22 anonim válasza:
Ha igazán szeret nem csábul el. Az én párom, pedig szeret, mint ahogy én őt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!