Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működik, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működik, hogy a párok külön buliznak, vagy csak az egyikük bulizik?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem mondhatja az ember a párjának, hogy ne menj nélkülem. De akkor mégis miért van az ilyen esetekből annyi megcsalás? Mi a helyes út?
2011. dec. 1. 19:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
én nem is igénylem, hogy a párom nélkül bulizzak, hiányozna :) szerencsére ezzel ő is így van. de egyébként ha menni akarna én nem mondanám hogy ne menjen
2011. dec. 1. 19:09
 2/22 anonim ***** válasza:
A helyes út, a bizalom, nyugodtan bulizzon, de ne csaljon meg!
2011. dec. 1. 19:10
 3/22 anonim válasza:
Ha teljesen megbízol a párodban, akkor miért ne mehetne el? Persze ott van az is, hogy a párodban megbízol, csak a többi emberben nem. Mi nem megyünk egymás nélkül, de nem a bizalom miatt, hanem mert ha nincs ott hiányzik és nem érzem jól magam. Ez fordítva is így van. Na meg persze ő jobb szeret ott lenni és megvédeni az esetleges "udvarlóktól". :)
2011. dec. 1. 19:10
 4/22 szamóca.. ***** válasza:
működnie kell, mert én egyszerűen nem bírnám ha mindenhol ott lenne. ő is mehet.szerintem ez így helyes
2011. dec. 1. 19:11
 5/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy így a helyes, de annyi ember van, akit így csaltak meg! Na akkor most mi van?
2011. dec. 1. 19:19
 6/22 szamóca.. ***** válasza:

ha így megcsal akkor előbb utóbb úgyis megcsalna.

ha mégsem, akkor csak azért nem tenné mert nem lenne rá lehetősége.

és kell neked olyan pasi aki bármikor megcsalna?

2011. dec. 1. 19:23
 7/22 A kérdező kommentje:
Egy buliban sokkal könnyebb a hangulat, a helyzet miatt elcsábulni. Egy buli egész más, például nem véletlenül ott ismerkednek az emberek. Aki más körülmények közt nem, az ott talán mégis elcsábul...
2011. dec. 1. 19:29
 8/22 anonim ***** válasza:

Én mindig barátom nélkül bulizok, egyszerűen azért, mert így jobb mindenkinek.

Egyszerűbb az, ha csak ilyen egyszerűen megbízol a másikban.

Mindketten nyugodtabbak lesztek :D

2011. dec. 1. 20:05
 9/22 szamóca.. ***** válasza:
hát szerintem meg ha ott is elcsábul, akkor menjen a p.csába:)))
2011. dec. 1. 20:09
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeret nem csábul el. Az én párom, pedig szeret, mint ahogy én őt. Ennyi.
2011. dec. 1. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!