Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinaljak? Tenyleg ugy van, ahogy hiszem, vagy csak en vagyok tul aggalyos? Ez mar eroltetett?
Figyelt kérdés
A baratommal egy honapja jarunk. Minden szep es jo...kb... Az elejen szinte minden nap talalkoztunk csak ezt a szuleim nem igazan toleraltak, mert ugy gondoltak, nem figyelek a tanulasra. Igy a talalkozasok leszukultek a hetvegekre. Az elejen minden este sms-eztunk, de amikor azok elfogytak, abbamaradtak. Mostanaban megint fel van toltve a kartyam, de o ugysem ir, csak ha en kezdemenyezek. Allandoan. Mostanaban ugy erzem, hogy mar csak en vagyok az, aki 'hajtja a vizet a malomra'.
Megunta volna, hogy eleg ritkan talalkozunk? Vagy csak nem akar zavarni s azert nem ir?...ti mit gondoltok?
2011. dec. 1. 17:56
1/3 A kérdező kommentje:
Mara is ugy beszeltuk, hogy talalkozunk, de meg nem irt. Irjak en?..s majd az este folyaman ezt megbeszeljuk? Vagy hagyjam a francba s majd tanuljon belole?
2011. dec. 1. 17:59
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy 1 ideig nem írsz neki és ha ez feltűnik neki akkor az azt jelenti, hogy még mindig szeret.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, csak mi szétmentünk a barátnőmmel, 1,5 hónapja, és kb. csak 2 hete jöttünk össze... és azelőtt én kerestem mindig 1 éven keresztül, most vegyesen érdeklődünk egymás iránt. Igazából teljesen mindegy ki keres-ki nem. ha együttvagytok és látod, hogy szeret, nem ez fogja meghatározni az alapokat. hanem az, hogy melletted van-e olyankor amikor szükséges! én mindig ottvagyok a barátnőm ( Ani) mellett. Csak 3 házzal lakik lejjebb. Légy boldog, élvezd vele az életet! Túl rövid ahhoz, hogy jelentéktelen dolgokon idegeskedj! :) --Chocky--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!