Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után maradhatunk barátok?
Elmondod érzéseidet(hogy szereted) egy barátodnak(lány) ö erre azt mondja legyünk csak barátok(azt viszont öszintén szeretné)
Lehetünk még barátok? véleményekre tapasztalatokra lennék kiváncsi.
pont ilyen szitun én is át estem... és maradhattok barátok... nem egyszerű de ha tényleg fontosak vagytok egymásnak akkor nem lesz gáz...
21/L
Nem, nekem nem ment, az én hibámból, ő szeretett és megbízott bennem, csak "nem úgy". Én megpróbáltam elfelejteni, meg minden, volt olyan hogy 1-2 hónapig direkt kerültem emiatt, de amint megint a közelemben volt, ott volt az érzés, hogy ez nem jó, nem elég!!!
Megbeszéltük, hogy ezzel csak én megyek tönkre, idegronccsá válok, és nem találkoztunk többet... :(
Hányszor hallottam én ezt, a csajok egyik kedvenc mondata:D
Én ilyenkor megmondom neki, hogy a nőt láttam meg benne barátaim pedig már vannak, így elvesztett egy értékes barátot mert utána én többet nem beszélek vele.
Igen. De nagyon nehéz, embert próbáló feladat.
Nekem sikerült. Szeretem, de nem vagyok már bele szerelmes.
Okosabban tennéd, ha szépen eltávolodnál tőle.
Keress új kapcsolatokat, és akkor ki tudod majd verni a fejedből.
köszönöm a véleményeket.
Kíváncsi lennék még véleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!