Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy általába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általába csak azokkal a lányokkal alakul ki valamim, akiknek elsőre bejövök?

Figyelt kérdés
Általába csak azzal a lánnyal kezdek el kavarn, akinek elsőre bejövök és tapad rám... akkor ugye kicsit tartom a távolságot, és megnézem mennyire strapabíró a csaj :D nem mellesleg, hogy hogy néz ki. Általába vannak köztük olyanok, akikre 10ből 9 azt mondaná hogy nagyon jó. De attól még zavar, hogy ha van egy csaj és csak barátok vagyunk, nem tudom átvinni fiú-lány kapcsolatba.. mit csináljak? :D 19f

2011. nov. 30. 12:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kenny:

Nem tudom miért mondasz ilyeneket, de lásd be, hogy ez nem így van minden esetben. Igen, vannak felszínes nők, de férfiak is jócskán.

2011. dec. 2. 14:24
 12/21 A kérdező kommentje:
hát visszajelzésekből ítélve átlagon felüli a kinézetem.. meg nem is öltözködök átlagos módon :D tehát mindig kitűnök a sorból.
2011. dec. 2. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha átlagon felüli a kinézeted, akkor se tetszhetsz mindenkinek.
2011. dec. 2. 15:04
 14/21 A kérdező kommentje:
de látom nem érted a kérdést... elég gyakori dolog h vkinek vki nem tetszik egyből de aztán jóba lesznek és megtetszik.. na nekem ez alig van... ha vkinek elsőre bejövök azzal oké a többi mind felejtős..
2011. dec. 2. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Sztem meg elég ritka dolog az ilyesmi.
2011. dec. 2. 16:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Már írták itt előttem is: azért csak azzal lesz valami, akinek elsőre bejössz, mert valószínűleg nincs is másod, mint a külsőd...
2011. dec. 2. 16:01
 17/21 A kérdező kommentje:
de ez hülyeség mert tökre tudom szeretni az embereket meg minden... szóval nem vágom.. de lehet inkább a tálalással van a baj.. :/ örülök már annak is hogy tudok róla h vmi nem stimmel velem
2011. dec. 2. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Én jobban öltözködöm mint te, Boss Dzseki, g.gecco-s pólók vagy 20 db, energie farmerok, ramons pulcsik (12 ezer ft per darab), és yellow cab, panama, enzo cipő. Még sincs csajom, pedig ki vagyok lökve rendesen. Az más kérdés, hogy soha oda sem megyek egy csajhoz sem, lehet ezért nincs senkim. De ha érdekel én is izmosabb vagyok az átlagnál és jobban is öltözködöm.
2011. dec. 21. 23:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy amit az előttem írók leírtak az igaz, ha nincsenek igazi belső értékeid, akkor azoknál a csajoknál tényleg nem lesz esélyed, akik először nem tekintettek rád férfiként. Ahhoz, hogy később férfiként nézhessenek ezen lányok rád, ahhoz nagyon erős kisugázás, belső értékek kellenek.
2011. dec. 21. 23:51
 20/21 BeerHunter ***** válasza:
Igen, szerintem is ez lesz a megoldás, hogy jóképű vagy meg kirívóan öltözködsz (vö.: plázacica), de egyéb értékekkel úgymond nem rendelkezel.
2011. dec. 22. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!