Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai lányokkal?
A mai lányok már megtanulták, hogy a külső nagy mértékben tükrözi az anyagi helyzetet. Nem igazán a külső miatt küldik el a fiúkat, hanem azért, mert nem tudják az elvárt külsőségeket hozni, ami feltételezi, hogy azokat megengedhetik maguknak.
Emellett megtanulták, hogy miért adnák magukat ingyen, amikor a saját hasznukra is fordíthatnák a kapcsolatot. És válogatnak.
Nem akarják lekötni magukat egy férfi mellett, amíg meg nem találják a lehető legjobbat, aki számukra elérhető. Szeretnének ezért függetlenek maradni, nyitva hagyni a lehetőségeiket.
"A mai lányok már megtanulták, hogy a külső nagy mértékben tükrözi az anyagi helyzetet. Nem igazán a külső miatt küldik el a fiúkat, hanem azért, mert nem tudják az elvárt külsőségeket hozni, ami feltételezi, hogy azokat megengedhetik maguknak.
Emellett megtanulták, hogy miért adnák magukat ingyen, amikor a saját hasznukra is fordíthatnák a kapcsolatot. És válogatnak. "
Hááát, én például elég jól keresek, mégis simán lemegyek a boltba egy pulcsiban meg kócosan.
Durva elutasítás: Ha megjegyzéseket tesznek a leányági felmenőid foglalkozására, és javasolják, hogy tegyél náluk egy látogatást.
durva elutasítás az, amikor a lány azt mondja, hogy még akkor se jönne össze a fiúval, ha ő lenne az utolsó ember a földön, vagy azt mondja, hogy nézzen már magára, hogy gondolhatja, hogy egy olyan lúzerrel összejön, mint ő
de ha rossz a hangsúly, akkor az "értékellek, mint embert" lekoptató szöveg is lehet sértő :)
A fiúknak egész életre szóló gátlásokat okozhat egy ilyen bunkó elutasítás.
Ez a kérdés engem is foglalkoztat!
Anno amikor 16-18 éves voltam, olyan kis zöldfülű, szó szerint "kezdő" a csajozás labirintusában, akkor én is abban a hitben éltem, hogy a szerelem nem külső, vagy pénz vagy népszerűség kérdése, csak valami meg nem fogható dolog ami a levegőben van és eltalálja az embert. Mint a romantikus középkori filmekben: a király a lányát hozzá akarja adni a jómódú, tisztességes, bölcs, udvarias gazdag herceghez, de a lánynak a bunkó, szétszórt, vicces, laza kalandor kell.
Visszatérve az előzőekhez, hamar feltűnt, hogy 20% esélyem sem volt a szép lányoknál, vagyis azoknál akik az én szememben szépnek tűntek. Mondták nekem, hogy túl jó nőknél próbálkoztam. Hát meglehet. És ezek a nők akik nem voltak társak a flörtökben, szépen könnyen elküldtek a búbánatos faszomba, olyan ócska dumával hogy nem akarok kapcsolatot (az illető 2 hét után már kapcsolatban volt, mindegy) csak ismerkedni szerettem volna, egészen a durva beszólásig, hogy nem akarok tőled semmit, kopj le, meg bunkó f*sz. Nehezen viselem el a kikosarazást, a bunkó stílusban való elküldést, mert ez a legérzéketlenebb dolog a világon, ettől már csak a plátói szerelem a rosszabb. Ilyenkor az ember elsősorban a lányban keresi a hibát, majd magában. Idővel belátja, hogy 10-ből 10-szer nemet kapott, és valami nem stimmel. Feladja és kész. És ha peche van, pont most jön el élete szerelme, és neki reflexből nemet mond már, mert elege van.
Elnézést, hogy elkalandoztam és nagyon általánosítottam, de részben magamból indultam ki, a tapasztalataimat felhasználva, részben meg az olvasottakból. 22 éves fiú vagyok. A mostani barátnőmet 3 éve ismertem meg, és ő volt a 10. és egyben utolsó lány, akinél kockáztattam. Ha ő is nemet mondott volna, akkor www.szexpartner.hu és annak következményei. A többit képzeljétek hozzá.
igen ez így van. DE! az idő előrehaladtával ismét jön egy csavar! mégpedig az, hogy egy 35 éves egyedülálló átlagos férfi szó szerint férfi aki megkaphat fiatal kiscsajokat akik valamiért 10-15 évvel idősebb palit akarnak. Míg egy átlagos 35 éves egyedülálló nőnek az esélyei jóval konszolidáltabbak, és akkor finoman fejeztem ki magam...
de az egészhez csak annyit fűznék hozzá: ilyen az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!