Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai lányokkal?

Figyelt kérdés
Az idősebb korosztályhoz tartozom, de régebben azért nem volt tapasztalható olyan, hogy egy férfit csak úgy ránézésre elküldtek volna a nők. Valahogy rossz értékítélettel dolgoznak ezek a mai nők. Korábban a nőnek kellett a szexisebbnek és csinosabbnak lennie. Ma már változni látszik a helyzet.
2011. nov. 27. 12:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

# 9 13:06-nak

Ez nagyon igaz, már 30 éves kor után eljön a férfiak ideje, amikor a korosztályukba tartozó nők már nem kellenek senkinek, mert megöregednek lassan, és a férfiak válogathatnak a fiatalabb lányok között is, mert ők még csak akkor kezdenek beérni. Tényleg visszafizet valamit az élet a férfiaknak idővel :)

A harmincas nők már szabályosan ölni tudnának egy normálisabb férfiért, akit 16-28 éves korukig még elutasítottak volna.

2011. nov. 27. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:

"Korábban a nőnek kellett a szexisebbnek és csinosabbnak lennie."

Lehet, hogy egyszerűen megunták, hogy nekik rengeteg energiát és időt kell fordítaniuk arra, hogy jól nézzenek ki miközben a férfiak nagy része a saját külsejére igénytelen? Ha kimész az utcára láthatod, hogy 3-ból 2 férfi egyszerűen ápolatlan (régebben a férfitól elvárták, hogy mindennap borotválkozzon és figyeljen a külsejére)aztán csodálkoznak ha nőknek egyszerűen nincs gusztusuk hozzá.

2011. nov. 27. 14:17
 13/21 anonim ***** válasza:

12:31

igen ez így van és azért van így mert a lányok túlságosan elutasítóak és ti is elvárjátok, hogy a férfiak szépek legyenek, ennyit erről, sok minden élből elutasító ok pl ha nem vagyok 180centi ha nem vagyok izmos, ha nem vagyok jóképű, ha nem vagyok szép akkor nem is beszél velem a hölgy, hanem : kopj le!

De engem nem zavar, én nem fogok kezdeményezni már, eddig elutasítottak a lányok, kimegyek majd más országba ahol nem ilyen maradiak a nők hanem ők is tesznek valamit a férfiakért, a magyar nők meg várhatnak arra aki "küzd" értük mert őket ki kell érdemelni, na persze, a férfiakat is ki kell érdemelni, és ti nem becsülitek a férfiakat, akkor ne csodálkozzatok, hogy inkább más nemzetek nőihez mennek, talán mert ők nem felszínesek és kedvesek?:)

2011. nov. 27. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:
12:31-nek: Jobban le se írhattad volna, és is pontosan ezt tapasztalom.Hiába adok magamra,kelek minden reggel korán h normálisan nézzek ki,hiába veszek csinos ruhákat stb nincs sok értelme.A pasik félnek megközelíteni,mondván "úgy se lenne nálam esélyük". Nem vagyok buta,jó tanuló vagyok,értelmes,kedves... ez manapság már nm számít.PEdig tényleg nem az alapján döntök h ki h néz ki, ezt tükrözi az is h az eddigi partnereim se voltak egy "don huanok",de belsőleg nagyon is értékesen votak és ez a legfontosabb.
2011. nov. 27. 17:07
 15/21 anonim ***** válasza:

A harmincas nők már szabályosan ölni tudnának egy normálisabb férfiért, akit 16-28 éves korukig még elutasítottak volna.

en 31 No vagyok es nem utasitottam el eddig senkit mert huszon eves koormban mindig foglalt voltam e snem kellett mas a baratomon kivul, de most eppen egyedul vagyok nem azert mert valogattam annak idejen

2011. nov. 27. 17:40
 16/21 anonim ***** válasza:

17:07

fontos, hogy okos legyen meg szép, de az ilyen műkörmös kikent csajokról pl. én azt hiszem hüyle p*csák, tudom előítélet...

Vagy nem merem megszólítani őket, ugyan is én nem nézek ki olyan jól mint ők, de lehet ezt kéne tennem, szép nőket megszólítani és lenne barátnőm:D

2011. nov. 27. 17:49
 17/21 anonim ***** válasza:
17:49.Tudom,máár megszoktam az előítéletet.Igen nekem is van műkörmöm,de ez szükséges volt olyan szempontból,h sajnos rágom a körmömet és vmivel rákellett segítenem a leszokásra.Festeni is festem magam,de sztem nm viszem túlzásba.De azért annyira nem vagyok elkenődve,h nm kezdeményeznek,mert tudom h van férfi aki nm fél majd "beprobálkozni"..meg már szerencsére volt rá példa az életemben:)
2011. nov. 27. 17:55
 18/21 anonim ***** válasza:

17:55 én pl. utálom a műkörmöt, olyan p*csás, így nálam ez nagyon nagy rossz pont.

Na és mi lenne ha nálad vagy hasonló csajnál próbálkoznék be átlagos külsővel?Egyből elküldenétek?

2011. nov. 27. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:
De ez csak külsőség..mi az h egy műköröm rossz pont? Most akkor ki a felszines?!
2011. nov. 27. 18:28
 20/21 anonim ***** válasza:
18:28 nekem nem tetszik, zavar, olyan gusztustalan, hogy színes karmok vannak egy lány kezén, egyszerűen engem taszít ez, nem mondanám erre, hogy felszínes vagyok.
2011. nov. 27. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!