Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem, hogy hiányozna....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem, hogy hiányozna. Lehet a sok veszekedés az oka?

Figyelt kérdés
A barátom külföldön dolgozik, sokat jár haza meg én is ki, sokat veszekszünk, jóformán minden nap. Változtatni szeretnénk de eddig nem megy. Ha nincs itt mellettem nem mindig hiányzik. Hosszútávra ez meg lehet oldani?.... de hogyan? segítsetek.
2011. nov. 30. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:

próbálj vele összhangban lenni. mi is sokat veszekszünk, még is majd meghalunk egymásért, ha nem lehetünk együtt... szerintem itt más a gond, nem a veszekedés... bár attól függ miért veszekedtek és miről...

22/F

2011. nov. 30. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:

sok apróság ami nem tetszik nekem megjegyzem és ugyan így ö is... nem változtat rajta ezért én sem teszem.

Rég voltam igazán boldog... és hiányzik. szeretem de lehet nem ö az igazi?!

2011. nov. 30. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
mi is így vagyunk, és szerintem attól ő az igazi, igaz mi változtattunk ezen és sikerült is, bár néha vissza köszön egy-két vita de nem fújom fel mert én leállítom magam mivel szeretem.
2011. nov. 30. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
hogy tudtátok megbeszélni???
2011. nov. 30. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
leültem vele és úgy. megmondtam ha nem fejezi be akkor én fejezem be, de úgy, hogy vége. mert nem bírok így élni ha mindig veszekszünk, tönkre teszi az érzéseimet és az idegzetemet. ő is elmondta, hogy igaz, nagyon szeret és változtatni akar, de rá fogta arra, hogy fáradt stb... lehet igaz de az utóbbi időben ritkultak a viták elég szépen... tudod még mi a jó? a sok közös vidám programok... ha van időtök menjetek el valahova! az tuti segít!
2011. nov. 30. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Hiányzik az hidd el. Csak már megszoktad, hogy hiányzik. Ettől még szereted.

Ugyanez van nálunk is csak épp ő egyetemre jár és kéthetente találkozunk. Nem érzem, hogy hiányzik, de ha belegondolok, hogy elveszítem, akkor rögtön megérzem, hogy mennyire hiányzik is valójában!

2011. nov. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!