Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintitek hátráló a párkeresésbe ha a fiú alacsony?
itt a tél,úgyhogy hordj hótaposót.
azoknak legalább 5cm vastag a talpuk.
valamennyit csak javít.
egyébként meg én kb 21 éves koromig nőttem,uh kb 5cm-ert még nőhetsz a napóleoni magasságig ami 168.
A lányok legtöbbször magasabb pasit keresnek azért, hogy biztonságban érezhessék magukat meg ilyenek. De nem mindenkinek fontos, hogy a pasi legyen a magasabb. Az ismeretségemben is van egy srác 168 cm és elvesz egy csajt aki olyan 6-7 cm-mel magasabb, mint ő.
Ez változó, de valóban több esélyed van az alacsonyabb csajoknál.
162 centi vagyok, ha velem azonos magasságú vagy pár centivel alacsonyabb a pasi (ami még nem látszik), akkor nekem ez nem szempont. Egyetlen pasival találkoztam, aki sokkal alacsonyabb volt nálam, de ő ettől függetlenül egy gyökér volt és így nem jöhetett szóba. Viszont egy pillanatról a másikra stílust váltott és sorban fektette meg a lányokat. Igaz hogy azokat, akik nem kellettek senkinek, de akkoris.
Az egészből azt akartam kihozni, hogy még nem volt olyan, hogy számított volna, mekkora a másik. Volt nagyon magas és alacsony barátom is.
ma 2:02 ment üzenet.
Utolsó:Mondjuk lehet nálad nem számít annyira a magasság csak mint sokan is írták a legtöbb lány a magas fiúkat szereti.Most akiért oda voltam egy lányért kiderült hogy van barátja.Láttam őket tegnap és persze egy magas 180 cm körüli volt a srác.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!