Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden pasi ilyen? Multhéten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen? Multhéten szakitottam a pasimmal. Nem teljes 2 hó után. Utólag kiderült menyasszonya van. Minden tette hazugság volt. Beismerte h csak sex kellett neki. És még szarul éreztem magam mert elhagytam.

Figyelt kérdés

meggyülöltem de hiányzik kicsit. Mért ilyen érzéketlenek a pasik? Nem mernek őszinték lenni?

22 csaj vok

2011. nov. 30. 00:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már!

Kérdező, megértelek, de nyugodj meg, sok rendes pasi van. De addig ne feküdj le vele, míg meg nem ismered teljesen a lelkét.

2011. nov. 30. 02:11
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Tudod akik pont az ellenkezőjét adják, mint az általad leírt illető, na azoknak nem jut csaj. (20/F)
2011. nov. 30. 04:08
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én a helyedbe az ilyet egy szívlapáttal ütném agyon.^^ Másrészt sztem hagyd a francba és ne rágódj rajta. Az ilyen úgy is maga alatt vágja a fát.

P.S.: Ha rendes pasi kell írj üzit :DDDD

22/f

2011. nov. 30. 06:55
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

egyet kell értsek zsák a foltját! nyilván neked is csak a jóképű srácok kellenek, most kaptál egyet!

azon hogy nem merünk őszinték lenni csak nevetek... ha fordított helyzetben lennél, vagyis férfi. akkor nagyon jól tudnád, hogy a nők ilyen téren sokkal rosszabbak!

2011. nov. 30. 08:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki,hogy ilyen hamar kiderült és lépj tovább.a pasik egy része ilyen,de sokan vannak,akik normálisak,csak észre kell venni őket.
2011. nov. 30. 09:16
 16/27 Lifeishard ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező!

Nem, nem minden fickó ilyen, és ennek semmi köze ahhoz, hogy nem merünk őszinték lenni - én most őszinte leszek Veled.

A pasi szexet akart, ezért hazudott, nem másért - teljesen egyetértek 4-es Válaszolóval: ha megmondta volna, lefeküdtél volna vele? Remélem, nem...

Vannak köztünk ilyenek, meg még ilyenebbek, de vannak, akik sosem tennének ilyet, és hidd el, (még) ők vannak többen. Ne veszítsd el ezért a bizalmadat, és legközelebb próbáld meg jobban megismerni az embert, akivel le akarsz feküdni. The life is hard.

2011. nov. 30. 10:23
 17/27 anonim ***** válasza:
40%
Egyáltalán nem minden férfi ilyen, de ha tudtál volna mindent akkor jó messzire elkerülted volna őt. A lányok nem mennek bele abba h csak szex, csak nagyon ritkán! Akarják, kívánják, de nem merik, mert félnek a megbélyegzéstől. Ezért kell hazudni nekik. Én elítéltem ezt az etetést korábban de amennyi hülye pic$ával beszélgettem azóta, inkább leszek sikeres roh@dék mint szűz jókisfiú! Részvétem de ez van.
2011. nov. 30. 10:43
 18/27 anonim ***** válasza:
4%

Azt kaptad, amit érdemeltél.

Őszinteséggel pedig még senki nem szerzett kapcsolatot. Folyton arról picsoktok, hogy az milyen fontos, persze ha megkapjátok, akkor már nem is kell az az illető, mert úgy már nem elég férfias.

2011. nov. 30. 13:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azt kaptad, amit érdemeltél."

Mekkora egy tapló vagy, hallod. Leírsz egy statisztikát a nőkről, de a kérdezőről nem tudsz semmit, mégis a statisztika alapján ítélkezel róla. Egész egyszerűen szemétség volt amit a barátja tett vele, ezen nincs mit ragozni. Zsák a foltját?? Anyáám...

2011. nov. 30. 14:00
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos már nekem is volt ilyen udvarlóm, avval a különbséggel hogy sokkal hamarabb kiderült és nem feküdtem le vele.Az ilyen szemét pasikat ki kell csinálni. Ha vannak barátaid vagy tesóid akkor kérd meg őket hogy símaszkban kapják el és heréljék ki a sz@rházit. Ha nincs akkor pedig tedd be a mobilszámát valamelyik ujság társkereső rovatába de nőként! Ugy mintha ő nőként hirdetné magát. Akkor rengetegen fogják zaklatni. Tudom ez utóbbi sovány vigasz de mégiscsak valami.

Interneten ne csináld mert lenyomozható az ip és még neked lehet bajod belőle.

2011. nov. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!