Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi vagyok. Adott egy pofont a párom, reakcióként én is adtam neki egy pofont. Szerinted helyesen cselekedtem?
van egy ó maláj mondás:
"Verd meg az asszonyt hetente és béke lesz a házban, de ne verd meg nagyon különben nem lesz béke az egész faluban"
Nem érdemelte meg! Attól még nem változik semmi a dolgokon. Egy nőt megütni egy férfinak gyáva dolog!
29/F
Nem cselekedtél helyesen. Kettőt kellett volna adnod, egyet jobbról, egyet balról, a nyomaték kedvéért. Utána irány a legközelebbi ügyvéd, és bontópert a nyakába a moslék ribizlinek.
Szintén 30/F.
szerintem nem vagy férfinak nevezhető ezek után. jó, persze, ha te voltál a sértett a pofozást kiváltó témában, akkor némileg jogos, de ilyet nem szép dolog tenni.
Én még sosem pofoztam fel a barátom, de ha kiderülne, hogy megcsal, vagy nagyon megaláz, akkor nem sajnálnék tőle egy sallert. ha pedig még vissza is ütne, na akkor többé nem látna, az biztos.
lásd be, h ha csak nem kickbox bajnok a barátnőd, az erőviszonyok igenis mások.
kisgyereket pl én sem ütnék arcon, bármit is tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!