Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjam a jelenlegi udvarlómna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam a jelenlegi udvarlómnak, hogy mennyi férfi érdeklődik utánam rajta kívül? Ezzel mit fogok elérni nála?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy azt akarod ezzel mondani neki hogy jobban kell tepernie....
2011. nov. 28. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor mondd meg neki, ha már biztosan ő a befutó. Tehát utólag, hogy a sok jelentkezőből őt választottad.
2011. nov. 28. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A helyében én nem tudnám, hogy most dicsekszel, hogy felértékeld magad, engem meg le, vagy pedig tartsam magam nagyra, hogy a vetélytársak között én vagyok a főbika.

Mert nagyon nem mindegy. Előbbi esetben elküldenélek melegebb éghajlatra.

2011. nov. 28. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
ne mond meg neki
2011. nov. 28. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd meg neki. Nem hagy maga után jó szájízt.

Azt mondd meg neki, hogy ő érdekel, vagy sem.

2011. nov. 28. 16:33
 6/9 nastic ***** válasza:
Igazuk van, ha ilyeneket beszélsz azzal trébe leszel.
2011. nov. 28. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem mondta ezt egy csaj, csak nem abban a szövegkörnyezetben, hogy "mennyien tepernek értem, de Engem csak Te érdekelsz..." , hanem úgy, hogy "tök jó, hogy annyi pasi udvarol meg bókol Nekem, tök jól esik.

Erre Én: Minek is akartál találkozni Velem??

2011. nov. 28. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam vele többet.
2011. nov. 28. 18:07
 9/9 anonim válasza:

Ha elmondod az udvarlódnak, hogy rajta kívül más férfiak is érdeklődnek irántad, az kétféle reakciót válthat ki belőle, és fontos átgondolni, miért szeretnéd ezt megosztani vele.

Egyes férfiaknál ez féltékenységet vagy versenyszellemet ébreszthet, és talán jobban fog küzdeni érted, hogy bebizonyítsa, ő a legjobb választás. Azonban ez a stratégia kockázatos lehet, mert az is előfordulhat, hogy bizonytalanságot vagy kételyt kelt benne. Ha úgy érzi, hogy túl sok a konkurencia, vagy hogy bizonyítania kell, az elbizonytalaníthatja, és akár el is távolíthatja tőled.

Fontos, hogy őszinte legyél magaddal: mi a célod azzal, hogy ezt elmondd? Ha az a célod, hogy növeld az irántad való érdeklődését, érdemes megfontolni, hogy ez a lépés valóban közelebb visz-e ehhez. Ha inkább azt szeretnéd, hogy az udvarlód megbecsüljön, és jobban értékelje a kapcsolatot, talán jobb megoldás, ha inkább arra fókuszálsz, hogy megoszd vele, miért szeretsz vele lenni, mi az, ami miatt különlegesnek érzed magad a társaságában.

Egy kapcsolatban az őszinteség, a kölcsönös tisztelet és a kommunikáció a legfontosabbak. Ha úgy érzed, hogy beszélnetek kell a kapcsolatotokról vagy az érzéseitekről, érdemes ezt közvetlenül, nyíltan tenni, nem pedig burkolt üzenetekkel vagy manipulációval. Az is fontos, hogy ne használj másokat arra, hogy nyomást gyakorolj rá, mert ez hosszú távon nem vezet jó eredményre.

aug. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!