Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? (most nem kamu, és nem is olyan hosszú)
olyan kérdésem lenne , hogy ...
hogyan is kell udvarolni manapság ???
a napokban döbbentem rá arra , hogy én még soha nem udvaroltam senkinek. o_O a csajok, barátnők mindig jöttek maguktól , úgy hogy nekem szinte a kis ujjamat se kellett megmozdítani. most viszont lenne egy lány aki nagyon bejön meg minden és egyszerűen halvány lila f*ngom sincs , hogy kezdjek neki ...
F 18++
hacsak Babi néni nem bi vagy leszbi , akkor azt hiszem ő sajnos nem fog tudni segíteni , de azért kössz a tippet ! :D
esetleg nem tudod az msn címét ?
Hát azt nem tudjuk, hogy a melegek hogy udvarolnak.
De annyi bíztos, hogy a hátsókapun kell kopogtatni!
Fuss vele "véletlen" össze beszélgettek picit, aztán ha lehet cserélj vele számot.
Rá pár napra felhívod hogy miújság vele. Napi egy egy sms-t meg lehet neki ereszteni, lehetőleg tele orbitális nagy baromságokkal.
Pl ha boltban vagy és keresel valamit, megkérdezed tőle sms-ben hogy nem tudja-e merre van a TESCO-ban a férfi WC, vagy ilyesmik. Erről eszébe jutsz egyre többszor a mindennapokban, el is lehet a témát flörtbe, mert addigra már oldódik feléd annyit. Aztán majd adja magát a dolog.
Fontos hogy randit lehetőleg SZÓBAN vagy telefonon (csak hívásban) beszéld meg..
SMS-t ha írsz neki randiról azt nem ő fogja megírni hanem a barátnői.. Ha hívod és nem veszi fel, aznap már ne nagyon keresd.
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!