Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek résen? ( magyarázatod túl hosszú szindróma )
Van egy szerelmem, aki 2 hónapja a párom. Vele az a helyzet hogy mielőtt összejöttünk, csúnyán felültette egy lány. Ennek a lánynak volt párkapcsolata amíg a mostani barátommal kavart anno, szóval szeretők voltak, és azt ígérte neki a lány hogy szakít a barátjával ő érte. Ez nem lett meg, újra összefeküdt a pasijával ami a páromnak k**va szarul esett, érthető okokból, és jöttem én, és járunk.
Ami zavar..a lány azóta ismeretlen okokból ( "hát nem is tudom miért" ) szétment a barátjával és üzenget a páromnak. Nem nehéz észrevennem a nyilvános üzeneteiből hogy bókolgat, flörtölni próbál vele. Párom ezekre nyíltan nem reagál, bár vannak rá utalások hogy tartják a kapcsolatot. Zavar engem ez a helyzet. Amikor ezt elmondtam neki ler**izte a csajt és legyintett rá. Mégis tartja vele a kapcsolatot, és látom rajta hogy még mindig bántja a dolog valamilyen szinten, de állítólag engem szeret. Úgy érzem hogy szamár vagyok ló helyett, és csak a büszkesége miatt nem jönne össze a csajjal. Megakartam beszélni ezt vele, de nem tárgyaló képes. Kijelentette hogy nem akar semmi a lánytól, de nyugtalanít a helyzet. Fogadjam el így a helyzetet, vagy tartsam szemmel őket? Ha tökös lennék azt mondanám neki biztos, hogy akkor hagyjuk abba ezt a kapcsolatot mi is, és adok időt eldönteni letisztázni magában a helyzetet. De nem vagyok ilyen érett lány, túlságosan szeretem őt:( ezért írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!