Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék újra összejönni a volt barátnőmmel? Még mindig szeretem őt, de már van új kapcsolata.
Sokat találkozunk,szex is volt,de azt mondja még nem akarja
ott hagyni a pasiját,zavarosak az érzései,nem szereti úgy
ahogy engem szeretett,csak jól érzi magát vele.Várjak hogy
alakulnak a dolgok kettőnk közt,de nem akar sűrün találkozni velem.Én meg féltékeny vagyok,nagyon rosszul esik,hogy a másikkal van és lefekszenek.Én ezt mondtam neki,de nem érti mert hohy mi már már nem járunk és ezért
nemis csal meg.Nem tudom mit tegyek,érdemes e küzdenem érte,nem tudom mit akar.Hiába van két csaj is akinek bejövök,engem nem érdekel,mert őt szeretem,de azt mondta rosszul esne neki ha valakivel összejönnék.Mit csináljak?
18/L-nek üzenem, hogy szerintem hagyja a "régi" srácot!
Már jártatok, ismer, tudja milyen veled. "Állítólag" járna is még veled, de amikor te hívod, akkor nem tudja, hogy mikor találkozzon veled. Ez hüjeség kérem!
Ez arról szól, hogy van másik nője is, és nem tudja előre, hogy mikor van 1-1 szabad estéje, amikorra meg megszervezi a randit veled. Állítom, hogy amikor ő hív, csak aznap és pont aznap jó neki, egy másik amit javasolsz meg már nem.
Ha nem is így van, nem igazán akar az a srác téged!
Kedves 14:07-es!
Nagyon gáz, h te is gonddal küzdesz,de én már a magam módján
megoldottam a dolgot.Tegnapelőtt este megírtam neki,hogy részemről ennyi volt.Azért írtam mert beszélni nem akarok vele,sem akkor,sem később.Majd beledöglöttem,és most is szar
.Nem válaszolt,valszínű erre várt,igaz azóta már 2szer látták
focipályánál ahová járok.Ezt sem értem.De muszáj volt véget vetni,írtam neki h elegem volt ebből,legyen boldog,én kiszálltam,már nem kell többé agyalnia kit válasszon és nálam elvesztette a lehetőséget a továbbiakban.Hétvégén szétcsúszunk a haverokkal,aztán majd lesz valahogy.Neked is azt ajánlom lépj tovább,bele
zakkansz te is a bizonytalanságba mint én.Engem is sokáig
szívattak,csak nem akartam észrevenni.Így legalább ha már nem találkozunk többet,könnyebb lesz felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!