Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon gáz hogy 17 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz hogy 17 évesen egy pasim volt eddig?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, egy pasim volt eddig, az is másfél hónapig, annak azért lett vége mert nem akartam még lefeküdni vele, ő meg ezért félre k.rt... Ennek már egy éve, de nem találok senki.. Jelentkező akad bőven, de mindenkibe találok valami kivetni valót :( valamiért egyik sem "felel meg" nekem :( ez el fog múlni vagy örökké egyedül leszek?
2009. máj. 13. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Sokkal többet érsz, mint azok a lányok, akik havonta új pasit "szereznek be". Te legalább nem leszel egy kiégett qrva már 20 éves korodra. Egyébként előbb-utóbb mindenkire rátalál a szerelem, csak nem kell rágörcsölni, akkor jön majd, amikor nem is számítasz rá.
2009. máj. 13. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
dehogy gáz... még fiatal vagy majd lesz még... én pasi vok de nekem se volt annyi csajom mitn a többi haveromnak pedig állítólag olyan jól nézek ki, hogy annyi lehetne amennyit akarok ne itt van a gond hanem nekem a hosszú kapcsik kellenek egy lány akit szeretek és kész...
2009. máj. 23. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!