Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon gáz hogy 17 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz hogy 17 évesen egy pasim volt eddig?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, egy pasim volt eddig, az is másfél hónapig, annak azért lett vége mert nem akartam még lefeküdni vele, ő meg ezért félre k.rt... Ennek már egy éve, de nem találok senki.. Jelentkező akad bőven, de mindenkibe találok valami kivetni valót :( valamiért egyik sem "felel meg" nekem :( ez el fog múlni vagy örökké egyedül leszek?
2009. máj. 13. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg 22 éves koromig nem volt pasim egyáltalán, mert én is válogatós vagyok:) Én is kétségbe voltam esve, de megtaláltam azt aki nemcsak jó pasi de keves aranyos rendes... is. Hidd el te is megtalálod a neked megfelelőt csak idő kérdése. 23 L
2009. máj. 13. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne probléma? Fiatal vagy, megteheted, hogy válogatsz, és tapasztalatod szerzel, sőt, igazából te csinálod jól. Nem kell minden pasiban a Nagy Ő-t látni elsőre. Hidd el, rengeteg időd van még, hogy megtaláld a párod! Nem leszel egyedül, megnyugtathatlak. Ami a dolgod, hogy alaptalan félelmek helyett élvezd a helyzeted, a kötetlenséget, komoly kapcsolattal ráérsz még.
2009. máj. 13. 14:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak olyan rossz hogy minden barátnőmnek van meg volt egy csomó csak nekem nem... Az a kö.. az a drága ember aki volt, az is miért szakított? mert nem akartam 16 évesen lefeküdni vele...
2009. máj. 13. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Én 19 leszek de nekem még egy pasim sem volt.

Ne aggódj emiatt, van még bőven időd, hisz még fiatal vagy. Ne kapkodj el semmit.

2009. máj. 13. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja és ha a szex miatt hagynak el, mert nem fekszel le a pasival, ne sajnáld, örülj hogy megszabadultál tőle, hisz akkor ő nem is szeretett igazán. Majd rátalálsz az igazira! :)
2009. máj. 13. 14:26
 6/12 A kérdező kommentje:
:) Az a baj hogy igazatok van de néha meg úgy vágyom rá hogy legyen.. hogy szeressen valaki...
2009. máj. 13. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

16 éves koromig nem csókolóztam és nem volt barátom se meg semmi. Aztán rámtalált a szerelem, egy éve tart. Akkor nem tartottam gáznak, hogy nekem nincs senkim, mert ezt a gondolkodást tartottam annak, hogy az gáz lenne...

Én is vágytam akkor valakire, akinek kisírhatom a vállán magam, aki lehord ha h.ülye vagyok, ésatöbbi. Teljesen oké, hogy vágysz rá, de szégyellném magam, ha megfordulna a fejemben, hogy gáz-e, hogy csak egy pasi.

Előtted áll az élet, majd jön valaki. Ismerkedj (lehetőleg ne discoban). És jól teszed azt is, hogy nem jössz össze senkivel csak azért, hogy legyen, mert az lenne a gáz.

2009. máj. 13. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom tudom :) De mégis annyira rossz:( Főleg az hogy vannak jelentkezők, akik nagyon kedvesek, sőt van egy aki most udvarol, nagyon aranyos és jól is néz ki, de mégsem érzem azt, hogy menne a dolog...
2009. máj. 13. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:

De ne is párt keress magadnak. Hanem csak barátkozz. Szerintem egy jó kapcsolat alapja a barátság. :-)

Előző voltam. :)

2009. máj. 13. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
nem gáz
2009. máj. 13. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!