Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi legyen a titok?
Igyekszem őszinte lenni.
Én nem a titok szót illeszteném ide, inkább a nem mondom el kategóriába tudnék sorolni olyat, mint pl. exekkel együtt töltött idő, egy-egy rossz benyomás róla első körben...
Illetve a nem saját "titkaim". :)
Volt már hogy túl sokat mondtam, de ilyenkor az én párom nyelt egyet és rögtön láttam, hogy nem oké a dolog.:D
Egy párkapcsolatban az legyen titok amit a párod felhasználhat ellened abban az esetben, ha nagyon csúnyán váltok szét és hajtja a bosszúvágy.
Sokan azt mondják, hogy egy igazi párkapcsolatban nincsenek titkok, ha viszont arról van szó, hogy az egyik belenés a másik telefonjába, e-mailjébe akkor rögtön változik a vélemény. Szerintem akit sért egy párkapcsolaton belül az, hogy belenéznek az üzeneteibe, akkor az vagy már titkol valamit, vagy nem bízik saját magában és önmagáról feltételezi azt, hogy lehetnek titkolni valói.
nálunk a vőlegényemmel nincsenek titkaink egymás előtt. és Másfél éve jól működik.
az exeimről , az életemről, tud mindent. azokról a dolgokról, amiket még anyum sem tud.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!