Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kivonni magam a hatása alól?
Egy évfolyamban járok egy fiúval , aki közölte velem , hogy tetszem neki , de akkor leráztam , mert féltem , hogy csak egy esti programra kellek neki ,de azóta elkezdtünk barátkozni , pedig tudom , hogy ő többet akar , nem tudom megállni , hogy ne menjek oda hozzá ha látom , és ha egymás mellett vagyunk mindig simogat én meg nem tudok neki ellenállni .
Elég félénk vagyok , ő meg nagyon határozott , és félek hogy ha bevallanám neki amit érzek csak kihasználna .
Nyugodtan hagyd magad kihasználni! :-D
Ne majrézz kislány, ahogy látom, megvan neked a magadhoz való eszed. Engedd el magad, és ha tetszik a fiú, hagyd magad meghódítani.
Ha egyszer "leráztad" mert úgy láttad jónak, akkor nem kell téged félteni. Lehet, hogy félénk vagy, de nem rendeled alá magad más ember akaratának - akkor pedig mitől tartasz?
Szóval lazíts, keep smiling, és élvezd az életet, ne görcsölj...
Pedro
Hát ha kiadod magad, akkor ki is fog használni.
A fiúk akár hónapokig is barátkoznak, hogy megkapjanak egy kiszemelt lányt.
De úgyis az lesz a vége, hogy lefekszel vele és nyer, akármennyire is elküldted legelőször, csak célba ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!