Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó a szex kokain hatása alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó a szex kokain hatása alatt?

Figyelt kérdés
van egy barátom, akit azt mondta semmihez nem hasonlítható ha kólázva szexelsz, mivel az illetô nem túl szavahihetô ezért olyanok válaszát várom, akik már átéltek ilyet.
2010. szept. 27. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Konkrétan azzal nem próbáltam, de a hír igaz :)csak győzd szusszal

vannak olcsóbb megoldások is, szinte bármelyik stimuláns megfelel hozzá, de van aki fűvel is szeret szexelni. Én nem

2010. szept. 27. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

volt olyan mikor a barátommmal befüvezve szexeltünk és nagyon jo volt,tényleg!

Nem mintha tisztán nem lenne az,de betépve mégjobb sztem!

2010. szept. 27. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom még nem brobáltam szerencsére anékül is megy a dolog. Figyelj nem akarlak kioktatni mindenki azt csinál amit akar de hidd el ezért nem érdemes kibrobálni!
2010. szept. 27. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg aki bedrogozva szexel, annak elmentek otthonról. :D Sőt, aki drogozik, annak is.
2010. szept. 27. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Én 4 évig drogoztam, de sose értettem azokat, akik azt állítják, hogy beállva jó szexelni. Nekem egyáltalán nem volt jó, lezsibbadt aggyal nem is tudtam koncentrálni a lényegre! Max arra jó, hogy órákig bírod, de a minőséget nagyon rontja!
2010. szept. 27. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
konkrétan a kola növeli a vágyat,viszont nehezebben leszel kész.ellentmondásos de így van.
2010. okt. 9. 03:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Az olyan valaszadokat nem ertem akik azt irjak, hogy "nem tudom, meg nem probaltam". A 'hazirendben' oda van irva, hogy a kerdesre kell valaszolni. Ha nem tudod a valaszt, akkor keress olyan kerdest amire tudod, es valaszolj. F%ck!

Most pedig lecsillapodva, ime a valaszom a kerdesre tapasztalatbol: - az elso alkalommal nekem kezdett jo lenni, de a fiunak hamar lehervadt, allitasa szerint nem tudott koncentralni. - a masodik alkalommal nem sikerult elmenni egyikunknek sem es a sok reszelesbe belefaradva, kiterultunk mint a bekak, masnap meg sajgott mindenhol. Vannak pillanatnyi flash-ek, amitol az ember ugy erzi, hogy kolaval jobb mint anelkul, de ha minosegileg vesszuk az egesz aktust, akkor nem. Azert a par masodperc flash-ert, szerintem nem eri meg az orakon at tarto kimerito torna, foleg ugy hogy masnap jarni is alig birjon az ember :)

2011. márc. 5. 01:52
 8/12 anonim válasza:
100%
fűvel és kokainnal nagyon jót lehet sexelni:D speedel nem
2011. szept. 13. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha van koko-d beszállnék én is :D :D
2011. szept. 21. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
nana h jooo:) de kezdoknek nem ajanlott, mert a koncentracioval lehetnek problemak plusz nehezebben van kesz tole az ember de tovabb birja.
2012. ápr. 3. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!