Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a szex kokain hatása alatt?
Konkrétan azzal nem próbáltam, de a hír igaz :)csak győzd szusszal
vannak olcsóbb megoldások is, szinte bármelyik stimuláns megfelel hozzá, de van aki fűvel is szeret szexelni. Én nem
volt olyan mikor a barátommmal befüvezve szexeltünk és nagyon jo volt,tényleg!
Nem mintha tisztán nem lenne az,de betépve mégjobb sztem!
Az olyan valaszadokat nem ertem akik azt irjak, hogy "nem tudom, meg nem probaltam". A 'hazirendben' oda van irva, hogy a kerdesre kell valaszolni. Ha nem tudod a valaszt, akkor keress olyan kerdest amire tudod, es valaszolj. F%ck!
Most pedig lecsillapodva, ime a valaszom a kerdesre tapasztalatbol: - az elso alkalommal nekem kezdett jo lenni, de a fiunak hamar lehervadt, allitasa szerint nem tudott koncentralni. - a masodik alkalommal nem sikerult elmenni egyikunknek sem es a sok reszelesbe belefaradva, kiterultunk mint a bekak, masnap meg sajgott mindenhol. Vannak pillanatnyi flash-ek, amitol az ember ugy erzi, hogy kolaval jobb mint anelkul, de ha minosegileg vesszuk az egesz aktust, akkor nem. Azert a par masodperc flash-ert, szerintem nem eri meg az orakon at tarto kimerito torna, foleg ugy hogy masnap jarni is alig birjon az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!