Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá barátnőmet hogy borotválja le intim szőrzetét?
Az ilyen nőkön mindig kiakadok..De gondolom te azért elvárod hogy a párod szőrtelneítsen igaz? Elmondom neked nem tart tovább 5 percnél az egész,és ebben benne van a seggednél való szörtelenítés is.Ennyire nem akarsz tetszeni a párodnak,vagy mivan veled?Még azt sem lehet mondani,h nem ebben a korban éltél,de manapság ez már alapkövetelmény.Látszik,hogy lázadni akarsz,de nehogy már az intim dzsungellel:D Az a legelszomorítobb,h ezt egyáltalán mondani kell..Sztem ez alap dolog,engem már az is zavar ,ha kicsit tüsis,én már úgy is szégyellem,nem ám full szőrősen.
A kérdezőnek meg azt üzenem,h ez a legallja ennél már csak jobb jöhet.Fontos a külső vonzalom,én nm csodálkozom,ha ez miatt nem tudsz rágerjedni a bnődre.
A kicsit szőrös, trimmelt az még rendben lenne, de a segglyuk szőrössége az mekkora gááááz??!!
Szeméremajkak, segglyuk szőrtelenítése alap!
fent maradhat egy háromszög, de lent le kell kapni a prémet
az időhiányra hivatkozást sem értem, mennyi időbe kerül ez? 5 perc és hetente egyszer kell csak megcsinálni, de lehet, hogy még ritkábban
Hát ez érdekes helyzet. Kérdezhetek? Kérdező, te borotválod egyébként? Mert ha igen akkor jogosnak tartom a kérésed, és a barátnőd is megtehetné. Ha meg te nem borotválod, akkor ne várd el hogy ő megtegye mikor nem akarja.
Szerintem amúgy ne tervezzetek hosszútávra, mert még ebben sem tudtok megegyezni, ez nekem egy halálraítélt kapcsolatnak tűnik. Neked nem felel meg így a csaj, ő meg a kedvedért sem képes ilyen apróságra. Mert ez az. Én is 2naponta borotválkozok, nem tart semeddig sem, 2-3 perce mindenkinek van szerintem az esti zuhany közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!