Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá barátnőmet hogy borotválja le intim szőrzetét?
broáf!
kicsit sok már az, ha a segglukat is szőr fedi
próbáld először hajnyíróval lenyírni neki, mondd meg, hogy segítesz neki benne
legalább lenne trimmelve, fazonírozva, rövidre nyírva, akkor már szokná, hogy azt is ápolni kell
később meg legalább lent lehetne borotválni is
mi az, hogy erre nincs ideje?
két naponta 10 perc, vagy annyi se, tusolás közben
Ismét #8-as vagyok.
Nem állítottam, hogy kozmetikus vagyok, saját tapasztalatból írtam, és a jó szándék vezérelt. A bunkó hozzászólások miatt kapok én is a sértett hangnemből, vagy én is írtam valamit, ami nem tetszett?
Engem sem zavart korábban, hogy hogy nézek ki, amíg nem látta senki. Amikor elkezdtem, egyrészt tetszeni szerettem volna a barátomnak, és nem éreztem tehernek, hogy ennyit megtegyek a kedvéért. Másrészt a borotvával sok rossz tapasztalatom volt. Ezért mentem a kozmetikushoz. Bocsánatot kérek, ha olyat mondtam, amivel megbántottalak, ez teljesen a Ti dolgotok. De kétoldalú. Ha elfogad így a párod, rendben. És az is, ha Te szeretnél egy kicsit a kedvére tenni. Még egyszer mondom, a jó szándék vezérelt.
00:48 Kérdező csaja,sajnálom a pasidat,hogy ilyen házisárkány hárpia a csaja.Mi az hogy nincs időd,ugyan már?
Aztán mit csinálsz?
Két valóvilág között nincsn időd leszedni.
Jó igényes egy nő lehetsz amúgy,nem csodálnám ha sörhasad is lenne,meg narancsbőröd.Bocsi,hogy ezt mondom de borzasztó igénytelenségre vall,a hozzáállásod.
Így ne csodálkozz ha egy pasi se marad meg veled.
Ha nekem van időm mindig a külsőmre akkor neked is hidd el,csak akarni kell,majd ha dolgozol plusz saját vállalkozást építesz meg mellette edzeni is jársz,meg suliba akkor esetleg mondhatod,hogy nincs idő rá.
Érdekes nekem is mindenre van,és PASI vagyok,olyan erős szőrzettel,hogy nekem kb egy bő félóra míg a hasamat leszedem,de megteszem mert a csajom egy IGAZI NŐ formás és teljesen csupasz,meg fontos neki is a megjelenés,ami ALAP kellene legyen ma már.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!