Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170cm alatti fiú már tényleg nem kell egy lánynak sem?
Figyelt kérdés
Mindig írják, hogy helyes vagyok bla bla bla, de amint megtudják, hogy milyen alacsony vagyok mintha kiábrándulnának belőlem a lányok. :(2011. nov. 27. 14:54
31/31 anonim válasza:
kezdeményezz ne várdd el, hogy egy lány kezdjen hát ha visszautasít..... ésaztán majd jön másik....és szerintem az összes lány imádja ha kicsit bókolnak neki, és a srác kezdeményez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!